Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » TAMKin liiketalouden opiskelijoille projektijohtamisen SM-hopeaa

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin liiketalouden opiskelijoille projektijohtamisen SM-hopeaa

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2013 klo 13:47
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin liiketalouden opiskelijat Outi Lehtonen, Peppi Lehmussaari ja Paula Manninen voittivat hopeaa vuoden 2013 projektijohtamisen SM-kisoissa. Kisan järjesti YC Finland yhdessä Project Management Association Finlandin kanssa.

Tänä vuonna kisaan haki ja osallistui 146 opiskelijaa. Kuusi parasta tiimiä taisteli mestaruudesta Helsingissä 11. marraskuuta järjestetyssä finaalissa. Tiimien tuli ratkaista yrityksen toimeksiannosta case-tehtävä ja esitellä ratkaisunsa projektijohtamisen ammattilaisista koostuneelle tuomaristolle. 

Koko kisa käytiin englanniksi aina esikarsintatehtävistä finaalin loppuesityksiin. Tuomariston mielipide kilpailijoiden tasosta oli huikea – niin tuotokset kuin niiden esittäminen oli ammattimaista.

Kilpailun voitti Oulun yliopisto ja kolmanneksi sijoittui Vaasan ammattikorkeakoulu. 

TAMKin tyttöjen menestys saavutettiin tiimityöllä ja hyvällä valmistautumisella kisaan. He näkevät hyvän sijoituksen ja siitä saadun diplomin valttikorttina työelämässä, sillä projektijohtaminen ja -työskentely on heidän mielestään nykypäivän ehdoton trendi liike-elämässä. Kaikki kolme ovat suuntautuneet opinnoissaan projektijohtajuuteen ja heidän mielestään se onkin suuntautumisvaihtoehtona yksi TAMKin liiketalouden kiinnostavimmista mahdollisuuksista. 

Lisätietoja lehtori Antti Klaavu, p. 040 505 0286, antti.klaavu@tamk.fi


 

 

 
 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs