Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » TAMKin ammatillista opettajankoulutusta kuudella paikkakunnalla, haku tammikuussa

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin ammatillista opettajankoulutusta kuudella paikkakunnalla, haku tammikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2014 klo 09:52
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu jatkaa ammatillista opettajankoulutusta kuudella paikkakunnalla: Tampere, Kokkola, Kuopio, Lappeenranta, Pori ja Seinäjoki. Uudet ryhmät aloittavat elokuussa 2014, ja hakuaika niihin on tammikuussa. TAMKin opettajakoulutukseen valitaan yhteensä 300 opettajaopiskelijaa.

Ammatillinen opettajankoulutus on ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville tarkoitettua koulutusta. Se antaa pedagogisen kelpoisuuden näiden oppilaitosten lisäksi myös yleissivistäviin oppilaitoksiin ja vapaaseen sivistystyöhön. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä, ja se kestää 1–2 vuotta.

Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen on 7.–24.1.2014. Hakulomake ohjeineen löytyy hakuajan alkaessa internetistä osoitteessa www.opekorkeahaku.fi.

TAMK järjestää tiedotustilaisuudet opettajankoulutuksen toteutuksista ja hakemisesta, mm. kelpoisuusvaatimuksista, kaikilla koulutuspaikkakunnilla tammikuun alkuviikoilla. Ajat ja paikat voi tarkistaa osoitteesta www.tamk.fi/taokk > Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen.


Lisätietoja: suunnittelija Eeva Manni, p. 03 245 2052, eeva.manni@tamk.fi

 

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOKK) järjestää opettajankoulutusta ammattikorkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja aikuiskoulutuskeskusten opettajille sekä opettajiksi aikoville. Koulutusta on tarjolla kuudella paikkakunnalla (Tampere, Kokkola, Kuopio, Lappeenranta, Pori, Seinäjoki). TAOKK on yksi viidestä ammatillisesta opettajakorkeakoulusta Suomessa. www.tamk.fi/taokk

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs