Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Talvitapahtuma Kissanpäivät kutsuu Asikkalaan 22.-23.1.

Koulutuskeskus Salpaus

Talvitapahtuma Kissanpäivät kutsuu Asikkalaan 22.-23.1.

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 09:23
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä (Laurellintie 55) vietetään koko perheen talvista tapahtumaa perjantaina 22.1. ja lauantaina 23.1. klo 9–15. Jo seitsemättä kertaa järjestettävillä Kissanpäivillä pääsee muun muassa tutustumaan toimipisteen eläimiin ja tiloihin, osallistumaan talvisiin aktiviteetteihin sekä kuulemaan luonnonvara-alan koulutuksesta.

Eläimiä pääsee tapaamaan pieneläinhoitolassa sekä koulutilan navetassa, joihin kävijöitä johdattavat eläintenhoidon ja maatalousalan opiskelijat. Eläinhoitolassa asustaa muun muassa liskoja, jyrsijöitä ja koiria. Navetassa majaansa pitävät lehmät, joiden vastalypsettyä maitoa pääsee maistelemaan maitobaarissa. Vierailijat voivat tutustua myös maatilan traktoreihin ja koneisiin.

Kissanpäivien ohjelmassa on lisäksi koirapulkka-ajelua, talutusratsastusta, tuote-esittelyjä ja -myyntiä, koru- ja savityöpajat, keppihevosrata sekä paljon muuta tehtävää ja nähtävää isoille ja pienille vieraille. Työnäytöksissä esitellään muun muassa perhosidontaa sekä pelastuskoirien toimintaa. Lauantaina klo 12 järjestetään koirien Match Show, johon osallistuu vuosittain yli 80 koiraa omistajineen.

Nälän iskiessä lähiruokalounasta voi nauttia Koo-kuppilassa. Lisäksi luonto-ohjaajaopiskelijat pystyttävät pihalle nokipannukahvilan, jossa voi herkutella letuilla ja kahvilla.

Asikkalassa opiskellaan luonnonvara- ja ympäristöaloja

Kissanpäivät on Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteen opiskelijoiden ja henkilökunnan järjestämä tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua toimipisteessä järjestettävään luonnonvara- ja ympäristöalojen koulutukseen.

Asikkalassa voi opiskella eläintenhoitajaksi, maaseutuyrittäjäksi, luonto-ohjaajaksi, ympäristönhoitajaksi tai kala-alalle. Aikuispuolella järjestetään perus- ja ammattitutkintoihin johtavan koulutuksen lisäksi erilaisia kursseja esimerkiksi trimmauksesta ja eläinkuljetuksesta.

Lisätietoja Kissanpäivistä
lehtori Päivi Riihikoski, puh. 050 563 5379
http://www.salpaus.fi/ajankohtaista/Sivut/Asikkalan-kissanpaivat-2016.aspx
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2064453833693401/

Lisätietoa luonnonvara- ja ympäristöalan koulutuksesta
opetusalapäällikkö Heikki Tuomainen, puh. 050 538 2363

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs