Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taksi Helsinki-heijastimet helsinkiläisille ekaluokkalaisille

Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki-heijastimet helsinkiläisille ekaluokkalaisille

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2015 klo 14:49
Julkaisija: Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki jakaa kaikille tänä syksynä Helsingissä koulunsa aloittaville ensimmäisen luokan oppilaille heijastimet koulutien turvaksi.

Joka vuosi koulujen alkaessa viestitään takseja huomioimaan liikenteessä olevat koululaiset ja olemaan erityisen tarkkaavaisia koulujen läheisyydessä. Tänä vuonna Taksi Helsinki haluaa vielä erikseen panostaa uusien koululaisten turvallisuuteen jakamalla keltaiset heijastimet kaikille koulunsa aloittaville ensimmäisen luokan oppilaille.

Koulumatkaa ensi kertaa kulkevan lapsen huomio saattaa herpaantua monista eri syistä ja siksi etenkin syyshämärässä koululaisen näkyvyys autoilijoille on erityisen tärkeää. Heijastin auttaa jalankulkijoita erottautumaan ja autoilijoita näkemään pimeällä kulkevan kävelijän.

Toiveena on myös opettaa koululaista jo pienestä pitäen käyttämään heijastinta ja näin totuttautua liikenteessä toimimisen pelisääntöihin. Selvitysten mukaan vain joka toinen jalankulkija käyttää heijastinta, vaikka lain mukaan heijastinta on käytettävä pimeän aikana tiellä liikkuessa aina.

 

Lisätietoja:

Helsingin Taksiautoilijat ry:n toiminnanjohtaja Anssi Roitto, puhelin 040 503 4201,

anssi.roitto@taksihelsinki.fi

 

Taksi Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva taksien tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Meidän tärkein tehtävä Taksi Helsingissä on varmistaa, että sinun on helppo asioida kanssamme joka päivä, kaikkina vuorokauden aikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä haluamme taata korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Taksin tarve ei kysy aikaa eikä paikkaa. Palvelemme sinua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas Taksi Helsinki haluaa tarjota sinulle laadukasta ja osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä säässä kun säässä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs