Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taitajien Taitaja 2015 on Emeliina Papinniemi Imatralta

Taitaja2015

Taitajien Taitaja 2015 on Emeliina Papinniemi Imatralta

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 19:26
Julkaisija: Taitaja2015

Skills Finland ry:n nimeämä jury valitsee Taitajien Taitajan vuosittain Taitaja-kilpailujen lajikohtaisten voittajien joukosta.

Valintakriteereissä todetaan, että Taitajien Taitaja on oman lajinsa ehdottomasti paras. Hän on ylpeä omasta osaamisestaan ja omasta ammatistaan sekä ammatillisesta koulutuksestaan. Lisäksi hän on luonteeltaan positiivinen ja ulospäin suuntautunut, hyvä oman lajinsa sekä ammatillisen koulutuksen edustaja.

Skills Finlandin kanssa tekemässään yhteistyösopimuksessa Taitajien Taitaja sitoutuu edustamaan Skills Finland ry:tä ja edistämään näitä tavoitteita. Opetus- ja kulttuuriministeriön johtaja Mika Tammilehto ja Viking Linen aluepäällikkö Riikka Suurkaulio julkistivat Taitajien Taitaja 2015-palkinnon saajan.

Taitajien Taitaja 2015 on kondiittorilajin voittaja Emeliina Papinniemi Saimaan ammattiopisto Samposta.  
Hän sai vuodeksi käyttöönsä Viking Linen sponsoroiman auton; upouuden, punaisen Golfin.

Emeliina saavutti oman kilpailulajinsa parhaat pisteet ja on näin oman lajinsa paras. Hän on innostunut omasta ammatistaan, mikä näkyy hänen työskentelyssään. Hän arvostaa käden taitoja, ja hänestä huokuu intohimo omaa ammattiaan kohtaan. Hän hallitsee monipuolisesti alan eri prosesseja sekä työskentelee taloudellisesti ja kunnianhimoisesti.

Emeliina on avoin, ulospäinsuuntautunut ja helposti lähestyttävä. Hän on kohtelias, toiset huomioon ottava ja esiintymistaitoinen.  Hän on opintojensa aikana vahvistanut ammattitaitoaan myös ammatillisilla lisäkoulutuksilla.

Kuvia Emeliinasta

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidettiin 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs