Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taitaja9-kilpailu ja avoimet ovet tuovat yläkoululaiset Salpaukseen Vipusenkadulle ke 7.11.

Koulutuskeskus Salpaus

Taitaja9-kilpailu ja avoimet ovet tuovat yläkoululaiset Salpaukseen Vipusenkadulle ke 7.11.

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2012 klo 10:39
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus järjestää Päijät-Hämeen yhdeksäsluokkalaisille Taitaja9-paikalliskilpailun Vipusenkadun kampusalueella (Vipusenkatu 5, Lahti) keskiviikkona 7.11.2011. Kilpailutehtävät suoritetaan rasteilla Vipusenkadun eri toimipisteissä klo 10.30–14.00. Päivä alkaa klo 9.50 Vipusenkatu 5 A:n liikuntasalista, ja siellä myös julkistetaan tulokset ja jaetaan palkinnot klo 14.30.

Samaan aikaan Vipusenkadun toimipisteessä on avointen ovien päivä, joten kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua Vipusenkadulla järjestettävään koulutukseen ja seurata samalla Taitaja9-kisoja. Avointen ovien ohjatuille kierroksille on ilmoittautunut lähes 600 yläkoululaista ympäri Päijät-Hämettä.

Taitaja9-kilpailussa kädentaidoillaan mittelee yli 30 joukkuetta yhdestätoista Päijät-Hämeen kunnasta: Asikkalasta, Hartolasta, Heinolasta, Hollolasta, Kausalasta, Kärkölästä, Lahdesta, Lammilta, Nastolasta, Orimattilasta ja Sysmästä. Joukkueet ovat kolmen oppilaan sekajoukkueita.

Taitaja9-kilpailussa ysiluokkalaiset pääsevät tutustumaan hauskalla tavalla tekniikkaan, tekstiilityöhön ja kotitalouteen. Päijät-Hämeen kilpailutehtävät liittyvät tänä vuonna muun muassa ympäristö-, auto-, rakennus- sekä sosiaali- ja terveysaloihin.

Paikalliskilpailun viisi parasta joukkuetta pääsevät kokeilemaan taitojaan Hämeen Taitaja9-aluekilpailuun, joka järjestetään Hämeenlinnassa 17.1.2013. Aluekilpailujen parhaat puolestaan jatkavat valtakunnalliseen finaaliin, joka järjestetään Taitaja 2013 -ammattitaidon SM-kilpailujen yhteydessä Joensuussa toukokuussa 2013. Vuonna 2014 Taitaja-finaalin järjestää Koulutuskeskus Salpaus Lahdessa.

Lisätietoja:

Taitaja9-kilpailu
kilpailun johtaja Jorma Noponen, puh. 050 523 5815

Avoimet ovet
Opinto-ohjaaja Jari Pöyhönen, puh. 050 526 5909

Koulutuskeskus Salpaus

 

Taitaja2013  

Vipusenkadun avoimet ovet 

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs