Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taideinstituutin toisen vuosikurssin näyttely Fellmanniassa

Lahden ammattikorkeakoulu

Taideinstituutin toisen vuosikurssin näyttely Fellmanniassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2013 klo 08:46
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Fellmannian alakerroksen galleriatilassa on helmikuun 2013 loppuun asti taidenäyttely, joka esittelee monipuolisesti Lahden ammattikorkeakoulun Taideinstituutin toisen vuosikurssin tuoreimpia teoksia.

Teoksia näyttelyssä on yhteensä 19, joista suurin osa on maalauksia, mutta mukaan mahtuu myös sarjakuvaa, piirustuksia sekä video. Suurin osa teoksista on kaupan ja tekijöiden yhteystiedot löytyvät paikan päältä.

Näyttelyssä mukana teoksillaan ovat Pirjo Parkkonen, Risto Ojajärvi, Katri Piri, Antti Ruuhijärvi, Magdaleena Jakkila, Ville Välikangas, Lila Vainikka, Aleksander Leppä, Mirka Lappalainen, Julia Lyytikäinen sekä Vilma Panula.

Osa teoksista on syntynyt kurssien pohjalta ja toiset ovat itsenäisen työskentelyn tulosta. Teoksissa on nähtävissä myös kantaaottavia ja Lahteen liittyviä teemoja.

– Toiveena on, että näyttelymme tuottaa katsojassa taide-elämyksen. Koska teoksia on monta, näyttelymme tarjoaa varmasti jokaiselle jotain. Toivon, että näyttely herättää tunteita. Parasta olisi, jos näyttely on katsojalle mieleenpainuva, Taideinstituutin oppilaskunnan puheenjohtaja Katri Piri kertoo.

Fellmannian näyttely on kyseisen vuosikurssin toinen yhteinen ryhmänäyttely, joka on koottu opettajan avustuksella.

– Olemme nyt vuoden kokeneempia ja kehittyneempiä kuin viime vuoden näyttelyssä. Tekotapamme ovat kehittyneet ja ammattimaisuutta ja yhtenäisyyttä on tullut lisää, Piri arvioi.

Näyttely on avoinna yleisölle ma–pe 8.00–20.00 sekä la–su 10.00–16.00 Fellmannian pohjakerroksessa (Kirkkokatu 27, Lahti).

Lisätietoja näyttelystä

Katri Piri
Taideinstituutin oppilaskunnan puheenjohtaja
puh. 040 0639410 tai katri.piri@hotmail.com

Antti Ruuhijärvi

Taideinstituutin oppilaskunnan varasihteeri

antti.ruuhijarvi@live.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs