Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tabletin työkäytön mahdollisuudet avautuvat Fellmanniassa ti 28.8.

Koulutuskeskus Salpaus

Tabletin työkäytön mahdollisuudet avautuvat Fellmanniassa ti 28.8.

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Tablettitietokoneet sopivat yhtä lailla työn tekoon kuin sohvasurffailuunkin. Esimerkkejä ja vinkkejä tablettien työkäyttöön saa tiistaina 28.8. klo 13–15 Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27, Lahti).

Tabletit työssä -tilaisuuden järjestää Koulutuskeskus Salpaus. Alustajina toimivat asiakkuusjohtaja Petra Anttila Ilona IT:stä sekä tietotekniikkapäällikkö Pertti Klemola Lahden kaupungilta.

– Palavereissa tabletti on parhaimmillaan. Sillä voi lukea pöytäkirjat, tehdä muistiinpanot, hakea tietoa sekä täydentää dokumentteja, sanoo tilaisuuden organisaattori ja Salpauksen tietotekniikan opettaja Ari Saloranta.

Tableteille tehdyt sovellukset avaavat käytettäväksi erilaiset yritysjärjestelmät, kuten Officen ja SharePointin.

– Tabletit vievät meitä kohti paperitonta työskentelyä. Tabletti on ainoa väline, jolla voi lukea dokumentteja, lehtiä ja kirjoja kätevästi. Tarvittavat materiaalit voi järjestää kirjahyllyihin, ja pilvilevyillä ne ovat käytettävissä missä vain, jatkaa Saloranta.

Tabletti ei ole tekstinkäsittelijän ykkösväline, mutta lyhyitä tekstejä voi täydentää kuvin ja videoin. Yhteydenpito onnistuu äänen ja kuvan välityksellä esimerkiksi Skypellä tai Adobe Connect -verkkokokousjärjestelmällä. Tiedon jakaminen ja kommunikointi sosiaalisessa mediassa käy ripeästi.

Lisätietoja:
Koulutuskeskus Salpaus
tietotekniikan opettaja Ari Saloranta, puh. 045 671 4654

http://www.salpaus.fi/ajankohtaista/Sivut/Tabletit-tyossa.aspx 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs