Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syyskuun Koskinen julki

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Syyskuun Koskinen julki

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2013 klo 08:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskisen syksyn ensimmäinen numero on julkaistu osoitteessa www.kyamk.fi/koskinen.

Uusimmassa numerossa on kerrottu mm. Kymenlaakson ammattikorkeakoulun organisaatiouudistuksesta ja vauhdikkaista lukuvuoden avajaisista Kotkan torilla. Opiskelijanäkökulmaa tuovat Opiskelijakunta Klaanin kolumni ja tarina liiketalouden opiskelijan työharjoittelusta. Mukana on paljon muutakin mielenkiintoista – esimerkiksi mitä Insinööritoimisto Kyamk on puuhannut Loviisassa, kuka on Metsolan kampuksen Pelle Peloton ja mitä päällikkö tekee ahtojäillä.

Seuraava Koskinen ilmestyy keskiviikkona 27.11.2013. Numeroiden teemat ja julkaisuajankohdat löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Siellä on myös linkit Koskisen arkistoon.

Verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449
koskinen@kyamk.fi

 

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs