Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaussa tarjolla nuorten ja aikuisten opintoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaussa tarjolla nuorten ja aikuisten opintoja

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 15:08
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on tarjolla yhteensä 267 tutkintoon johtavaa aloituspaikkaa ammattikorkeakoulujen syksyn 2012 yhteishaussa. Haussa ovat yhtä aikaa nuorten ja aikuisten koulutus.

Ammattikorkeakoulujen yhteishaut käynnistyvät maanantaina 17.9.2012. Haku tapahtuu netissä, osoitteessa www.amkhaku.fi. Hakuaika päättyy 2.10.2012 kello 16.15.

Opetus kaikissa haettavana olevissa koulutusohjelmissa alkaa tammikuussa 2013. Koulutus järjestetään KyAMK:n kampuksilla Kotkassa ja Kouvolassa.

Aikuisille monimuoto-opintoja usealla eri alalla

KyAMK:ssa on tarjolla koulutusta myös ns. aikuiskoulutuksena eli monimuotokoulutuksena, joka sopii työssäkävijöille. Tarjolla on muotoilun, liiketalouden, logistiikan, sosiaalialan ja hoitotyön koulutusohjelmat.

Muotoilun koulutusohjelmassa tarjolla on puumuotoilun suuntautumisvaihtoehto. Liiketaloudessa voi valita julkishallinnon ja juridiikan suuntautumisen ja taloushallinnon suuntautumisen välillä.

Aikuiskoulutus toteutetaan monimuoto-opintoina painottuen etäopiskeluun ja verkko-opintoihin. Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti ilta- tai päiväopintoina, joita on keskimäärin 2–3 päivänä kuukaudessa.

Nuorten haussa muotoilua, liiketoimintaa ja hoitotyötä

KyAMK:sta on nuorten yhteishaussa mukana 3 koulutusohjelmaa: muotoilu, johdon assistenttityö ja kielet sekä hoitotyö.

Muotoilun koulutusohjelmassa voi suuntautua designer-stylistin tai teollisen muotoilun opintoihin. Hoitotyön koulutusohjelmassa suuntautumisena on sairaanhoitaja (AMK) -tutkintonimikkeeseen johtava hoitotyö.

Apua hakutoimistosta ja netistä

Kaikissa hakuun liittyvissä kysymyksissä auttaa KyAMK:n hakutoimisto. Haussa olevien koulutusohjelmien tarkemmat tiedot ja valintaperusteet sekä hakuohjeet löytyvät hakutoimiston nettisivulta www.kyamk.fi/hakijalle.

Hakijan opas löytyy osoitteesta www.kyamk.fi/hakijanopas.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto,
p. 044 702 8891,
hakutoimisto(at)kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs