Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaussa Oamkiin yli kolme ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohti

Oulun ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaussa Oamkiin yli kolme ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohti

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2016 klo 12:01
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen syksyn 2016 yhteishaussa Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) oli haettavana sairaanhoitajan ja tietojenkäsittelyn tradenomin monimuotokoulutukset. Yhteishaku päättyi 21.9.

Ensisijaisia hakijoita Oamkiin oli yhteensä 257 eli 3,67 yhtä aloituspaikkaa kohti. Kaikkia hakijoita oli yhteensä 487. Sairaanhoitajakoulutuksen 40 aloituspaikkaa haki 147 ensisijaista hakijaa, kaikkiaan hakijoita oli 286. Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksen 30 aloituspaikkaa haki 110 ensisijaista hakijaa, yhteensä hakijoita oli 201. Hakijamääriin voi tarkistusten myötä tulla pieniä muutoksia.

Koulutusten valintakokeet järjestetään loka–marraskuussa. Opiskelijavalinnasta ilmoitetaan hakijoille viimeistään 25.11. Opiskelijoiden on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 9.12.

Seuraavan kerran Oamkiin voi hakea tammikuussa. 4.–26.1. haussa ovat ammatillinen opettajankoulutus ja ammatillinen opinto-ohjaajakoulutus. 10.–25.1. haussa ovat puolestaan englanninkieliset ammattikorkeakoulututkintoon johtavat koulutukset.

Lisätietoja:

opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, marita.aikio@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs