Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku päättyi Centriassa erinomaiseen tulokseen

Centria-ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku päättyi Centriassa erinomaiseen tulokseen

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2012 klo 09:31
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Eilen päättyneen syksyn yhteishaun tulos oli Centria ammattikorkeakoululle erittäin positiivinen – hakijoita oli avoinna oleviin paikkoihin runsaasti.

 

Haussa olivat aikuisille suunnatut hoitotyön ja taloushallintoon syventyvän liiketalouden koulutusohjelmat. Sairaanhoitajakoulutukseen haki 114 henkilöä, joista ensisijaisia hakijoita oli 88. Tradenomikoulutukseen puolestaan haki 49 opiskelijaa, joista ensisijaisia hakijoita oli 30. Sairaanhoitajakoulutukseen otetaan 30 ja tradenomikoulutukseen 20 opiskelijaa.

 

Yksikönjohtaja Hannele Teir pitää yhtenä tärkeänä onnistumisen tekijänä tradenomiopintojen osalta Kauppakamarin ja alueen yritysten tukea koulutuksen viestinnässä.

 

- Kerroimme yhteistyössä työelämän kanssa taloushallinnon  tukalasta työllisyystilanteesta – alan osaajista on äärimmäisen kova pula, kertoo yksikönjohtaja Teir.

 

Hoitotyön koulutusohjelma toteutetaan Kokkolassa ja lähiopetusta on 2-3 päivänä viikossa. Harjoittelujen suorittaminen on kokopäiväistä opiskelua. Liiketalouden koulutusohjelma toteutetaan Pietarsaaren Campus Allegrossa iltaisin ja viikonloppuisin. Opetus käynnistyy molemmissa koulutusohjelmissa tammikuussa 2013.

 

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs