Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkoi: SAMKissa tarjolla kolme koulutusta

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkoi: SAMKissa tarjolla kolme koulutusta

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 12:50
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku on alkanut. Haku päättyy 22.9. klo 15. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) haussa on kolme koulutusohjelmaa, joista yksi on päivätoteutus. Kaksi koulutusta on monimuotototeutuksia, jotka on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Aloituspaikkoja on yhteensä 140. Koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2015.

Haussa ovat

  • Sairaanhoitaja (AMK), hoitotyö, Pori, päivätoteutus
  • Tradenomi (AMK), liiketalous, Huittinen, monimuotototeutus
  • Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), kuntoutusohjaus ja -suunnittelu, Pori, monimuotototeutus

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteinen hakujärjestelmä käyttöön

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhtenäistetty, uusi hakujärjestelmä on otettu ensimmäistä kertaa käyttöön tänään. Hakea voi osoitteessa www.opintopolku.fi. Uudessa yhteishakujärjestelmässä ei ole enää erikseen hakuja nuorten- ja aikuiskoulutukseen eikä vieraskieliseen koulutukseen, vaan koulutuksiin haetaan toteutuksen mukaan. Jatkossa haetaan siis joko päivä- tai monimuotototeutuksiin.

- Kannattaa ottaa entistä paremmin selvää hakukohteena olevasta koulutuksesta ja hakeutumisesta. Ja kannattaa kysyä ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, jos hakeutumisessa on epäselvyyttä, neuvoo SAMKin opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

Yhteishaussa hakutoiveita on mahdollista valita yhdestä kuuteen. Hakutoiveet tulee asettaa mieluisuusjärjestykseen. Hakija valitaan ylimpään hakutoiveeseen, johon hänen pisteensä riittävät. Valituksi on mahdollista tulla vain yhteen hakukohteeseen.

Lisätietoja:

 

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, janne.santala@samk.fi, p. 044 710 3012

Opintopolku.fi

samk.fi/haku

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs