Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkaa: Uutta esimiestyön ja organisaation kehittäminen

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkaa: Uutta esimiestyön ja organisaation kehittäminen

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 14:07
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkaa huomenna tiistaina, 8.9. Haku päättyy 22.9. klo 15. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) haussa on kolme koulutusohjelmaa, päiväopetuksena tarjottava hoitotyön koulutus Porissa, liiketalouden monimuotokoulutus Huittisissa ja ylemmän AMK -tutkinnon koulutus Business Management and Entrepreneurship Raumalla. Aloituspaikkoja koulutuksissa on yhteensä 133. Haku tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Opinnot käynnistyvät tammikuussa 2016.

Esimiestyön merkitys korostuu tulevaisuudessa

Liiketalouden koulutuksessa on tänä vuonna tarjolla ensimmäistä kertaa esimiestyön ja organisaation kehittämiseen painottuvat opinnot.

− Esimiestyön merkitys korostuu tulevaisuuden muuttuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa, jokainen saattaa jossain työuransa vaiheessa päästä esimieheksi. Esimiehet tarvitsevat työhönsä hyviä työkaluja, joita uusi vaihtoehto tulee tarjoamaan, kertoo lehtori Satu Korhonen.

Opinnoissa keskitytään henkilöstö-, talous- ja digiosaamiseen. Näitä täydentävät operatiivinen, juridinen ja projektiosaaminen. Opinnoissa on otettu huomioon sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin esimiesten erilaiset osaamisen tarpeet.

Muita vaihtoehtoja ammattiopintoihin liiketalouden koulutuksessa ovat julkishallinto, rahoitus ja yritysjuridiikka (oikeustradenomi).

Lisätietoja:
Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, janne.santala@samk.fi, p. 044 710 3012

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs