Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkaa – SeAMKissa haettavana 167 opiskelupaikkaa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkaa – SeAMKissa haettavana 167 opiskelupaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 09:37
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen valtakunnallinen yhteishaku on 8.–22.9.2015. Seinäjoen ammattikorkeakoulusta haussa on mukana kolme päiväkoulutusta sosiaali- ja terveysalalla ja viisi monimuotokoulutusta viidellä eri alalla. Opinnot alkavat tammikuussa 2016.

Päivätoteutuksena on tarjolla sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja sosionomin koulutukset Seinäjoella. Opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin.

Monimuotototeutuksena järjestettävät koulutukset on pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa. Näitä ovat tässä haussa ravitsemispalvelujen restonomin koulutus Seinäjoella ja agrologin koulutus Ilmajoella. Kauhavalla on lisäksi tarjolla pk-yrittäjyyden tradenomin koulutus. Sosionomin monimuotokoulutus sisältää viisi kahden kuukauden mittaista lähiopetusjaksoa Seinäjoella. Ne järjestetään kahden ja puolen vuoden aikana. Pääsääntöisesti opiskelija voi olla lähiopetusjaksojen väliajat töissä.

SeAMKilla on myös yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa rakennusmestarin monimuotokoulutus Jyväskylässä. Tällä yhteistyöllä halutaan vastata rakennusmestarien tarpeeseen Jyväskylän seudulla.

Hakeminen koulutuksiin tapahtuu verkossa osoitteessa opintopolku.fi. Lisätietoja saa osoitteesta www.seamk.fi/haku.

 

 

Lisätietoja medialle antaa:

Opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala

hanna-mari.rintala@seamk.fi

puh. 040 830 2144

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs