Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkaa – HAAGA-HELIAssa haussa liki 700 opiskelupaikkaa kuudella eri koulutusalalla

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkaa – HAAGA-HELIAssa haussa liki 700 opiskelupaikkaa kuudella eri koulutusalalla

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2014 klo 11:08
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku käynnistyy maanantaina 8.9. HAAGA-HELIAssa on tarjolla noin 700 opiskelupaikkaa kuudella eri koulutusalalla: liiketalouden, tietojenkäsittelyn, myyntityön, matkailun, journalismin sekä johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmissa. Nyt haussa olevat tutkintokoulutukset käynnistyvät tammikuussa 2015.

Opiskele joustavasti

Opiskelu HAAGA-HELIAssa on mahdollista suorittaa joko päiväopetuksessa tai joustavasti monimuoto-opetuksessa esimerkiksi työn ohessa. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Lähiopetus voi sisältää opetusta esimerkiksi 1-2 päivää viikossa sekä ilta- ja viikonloppuopiskelua. Opinnoissa voi hyödyntää myös erilaisia virtuaalisia oppimisympäristöjä.

Hakeminen korkeakouluihin uudistuu syksyllä

Ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin hakevat käyttävät syksystä alkaen yhteistä hakuportaalia opintopolku.fi. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisesti yhdellä sähköisellä hakemuksella, johon jokainen hakija voi merkitä enintään kuusi hakukohdetta mieluisuusjärjestyksessä. Hakijan on mahdollista saada yksi korkeakouluopiskelupaikka, joka on opiskelijaa sitova.

Lue lisää HAAGA-HELIAn haussa olevista ohjelmista ja uudesta hakujärjestelmästä mobiililehdestämme.

Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 8. - 22.9.2014. Hakeminen tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs