Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkaa 7.9.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkaa 7.9.

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 14:48
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKissa tarjolla 100 opiskelupaikkaa

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa keskiviikkona 7.9. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla 100 opiskelupaikkaa. Päivätoteutuksissa voi opiskella sairaanhoitajaksi tai kätilöksi ja monimuotototeutuksissa sairaanhoitajaksi, logistiikkainsinööriksi tai agrologiksi. Rakennusmestarikoulutus järjestetään toistamiseen yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa. Opinnot tehdään etänä ja JAMKin pääkampuksella.

Tammikuussa 2017 aloittavia maaseutuelinkeinojen osaajia odottaa monipuolinen kattaus teoriaa, mutta myös paljon oppimista käytännön kautta:

– Agrologikoulutus on tarkoitettu biotaloudesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Monimuoto-opinnot sopivat henkilöille, jotka pystyvät itsenäiseen työskentelyyn. Kontaktitunteja on päiväopetukseen verrattuna vähän, joten opiskelu vaatii hyvää itsensä johtamista ja aikatauluttamista. Sisällöllisesti sekä laajuudeltaan se vastaa päivätoteutusta, Biotalousinstituutissa opettava lehtori Mirja Riipinen kertoo.

– Käytännön opetus tapahtuu harjoittelujen muodossa maatiloilla ja yrityksissä. Kontaktitunteja on pääasiassa joka toinen perjantai ja lauantai.

Noin puolet valmistuvista työllistyy omiin yrityksiinsä ja puolet biotalouden asiantuntijatehtäviin kuten neuvontatehtäviin, pankkeihin, vakuutusyhtiöihin ja valvontatehtäviin.

Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 7. - 21.9.2016 klo 15 asti ja opinnot alkavat tammikuussa 2017.  Yhteishaussa voi hakea yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Hakeminen tapahtuu verkossa osoitteessa opintopolku.fi.

Lue lisää

Lisätietoja:
Hakijapalvelut, 040 556 0409, hakijapalvelut(a)jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
Communication Specialist
+358 50 433 8011
jamk.fi
facebook.com/jamk.fi

Twitter: @PauliinaHoo
linkedin.com/in/pauliinahietalahti

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences
Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs