Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkaa 26.9. – Salpauksen koulutustarjonta entistä laajempi

Koulutuskeskus Salpaus

Syksyn yhteishaku alkaa 26.9. – Salpauksen koulutustarjonta entistä laajempi

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2012 klo 08:59
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Yhteishaku tammikuussa 2013 alkavaan ammatilliseen koulutukseen järjestetään 26.9. - 5.10.2012. Koulutuskeskus Salpauksessa syksyn yhteishaun koulutustarjonta on edellisiä vuosia laajempi: haettavana on 10 ammatillista perustutkintoa. Kaiken kaikkiaan vapaita paikkoja on 212.

– Muun muassa peruskoulut ja TE-toimistot ovat olleet huolissaan kapeasta tarjonnasta syksyn yhteishaussa. Monelle syksyllä ilman opiskelupaikkaa jääneelle nuorelle kokonainen vuosi seuraavan kevään yhteishakuun on liian pitkä aika, ja kynnys lähteä koulutukseen välivuoden jälkeen nousee, sanoo Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijapalveluiden johtaja Riitta Murtorinne.

Tammikuussa alkavan koulutustarjonnan monipuolistamisella vastataan näin koko ikäluokan koulutushaasteeseen ja pyritään ennaltaehkäisemään nuorten syrjäytymistä.

Lähihoitajasta levyseppähitsaajaan

Salpaukseen voi hakea syksyn yhteishaussa tekniikan ja liikenteen alalle, kulttuurialalle tai sosiaali- ja terveysalalle. Paikkoja on myös talouskoulussa.

Suurin osa koulutuspaikoista on Lahdessa, jossa voi opiskella muun muassa artesaaniksi tai lähihoitajaksi. Lisäksi Heinolan toimipisteeseen voi hakea opiskelemaan levyseppähitsaajaksi, Hollolan toimipisteeseen kuva-artesaaniksi ja Nastolan toimipisteeseen muovituotevalmistajaksi.

Yhteishaku tapahtuu osoitteessa www.haenyt.fi.

Kaikki tammikuussa 2013 alkavat koulutukset

Lisätietoja:
opiskelijapalveluiden johtaja Riitta Murtorinne, puh. 050 502 0614
opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976
 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs