Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku 2012 käynnistyy

Tampereen ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku 2012 käynnistyy

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2012 klo 14:30
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaussa 17.9.-2.10. on Tampereen ammattikorkeakoulussa haettavana 246 opiskelupaikkaa. Opinnot alkavat tammikuussa 2013.

Eniten opiskelupaikkoja, 126 on tarjolla ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutusohjelmissa. Tarjolla on hyvinvointiteknologian, terveyden edistämisen, yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen, sosiaalialan sekä automaatioteknologian koulutusohjelmat. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon voi suorittaa työn ohella.

Sairaanhoitajakoulukseen on haettavana 100 opiskelupaikkaa, joista 30 on suunnattu aikuisopiskelijoille. Aikuisopiskeluna tutkinnon voi pääosin suorittaa työn ohessa.

TAMKin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteistyönä käynnistyy Jyväskylässä tammikuussa rakennusalan työnjohdon koulutusohjelma, josta valmistuu rakennusmestareita (AMK). Työn ohella suoritettaviin opintoihin on tarjolla 20 opiskelupaikkaa.

Haettavana samaan aikaan on myös 20 opiskelupaikkaa englanninkielisessä Master of Engineering -tutkintoon johtavassa Information Technology -koulutusohjelmassa. Tämä koulutus ei ole mukana yhteishaussa, siihen haetaan suoraan TAMKiin.


Koulutuksiin haetaan 17.9. - 2.10.2012 osoitteessa www.amkhaku.fi

Lisätietoja:

www.tamk.fi
hakutoimisto@tamk.fi, p. 03 245 2395, 245 2397
vararehtori Marja Sutela, p. 040 721 5204, marja.sutela(at)tamk.fi


- - -
Tampereen ammattikorkeakoulu 
on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs