Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn toimittajatapaaminen ma 24.11.2014 Turun AMK:ssa

Turun ammattikorkeakoulu

Syksyn toimittajatapaaminen ma 24.11.2014 Turun AMK:ssa

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2014 klo 10:53
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi Turun ammattikorkeakoulun mediatapaamiseen. Tilaisuus järjestetään maanantaina 24.11. klo 10 – 12 os. Joukahaisenkatu 3 A, Turku (Kupittaan aseman vieressä).

Turun AMK on iso organisaatio; noin 9300 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 700. Toimintaamme ohjaa innovaatiopedagogiikka, joka käytännössä tarkoittaa opetuksen ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhdistämistä toiminnassa ja opetuksessa siten, että oppiminen on mahdollisimman työelämälähtöistä.

Tästä ja muusta kertoo AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila, joka aloitti uudessa tehtävässään lokakuun alussa. Hänellä on työkokemusta aikaisemminkin ammattikorkeakouluista, ja Turkuun hän tuli Metropolian vararehtorin tehtävistä. FT Vesa Taatilan tutustuminen taloon ja alueen toimintaan on alkanut strategiatyöllä, ja erittäin tärkeänä hän pitää myös tutustumista alueemme median edustajiin.

Rehtori-toimitusjohtaja Taatilan esittäytymisen lisäksi haluamme kertoa medialle kolmesta uudesta hankkeestamme:

  • TtT Camilla Laaksonen Terveys ja hyvinvointi -tulosalueeltamme esittelee täysin uuden tutkimushoitajan täydennyskoulutuksen. Koulutus syventää osallistujan erityisosaamista tutkimuksen alueella ja on ainoa laatuaan Suomessa. Koulutus alkoi 5.11. ja jatkuu kevääseen 2015 saakka.
  • Työelämäviestintään perehtyneet lehtori Marjatta Rännäli ja päätoiminen tuntiopettaja Mervi Varhelahti esittelevät CoMoViWo-hanketta (Communication in Mobile and Virtual Work), joka on käynnistynyt tänä syksynä. Kolmevuotinen hanke toteutuu eurooppalaisten kumppaneiden kanssa.
  • Projektipäällikkö Harri Lappalainen esittelee myös kolmivuotisen Erasmus-hankkeen, joka on juuri saanut 1 milj. € rahoituksen. Uusi hanke on nimeltään FINCODA. Tammikuussa käynnistyvässä, viiden maan yhteisessä projektissa, eurooppalaiset korkeakoulut kehittävät yritysten kanssa innovaatiovalmiuksien voimistamiseen ja arviointiin liittyviä menetelmiä.

Mediatilaisuuden paikkana on Turun AMK, Joukahaisenkatu 3 A (2. krs, kokoushuone Siilo).
Tule sisään pääovesta (Kupittaan asemaa ja lääkärikeskus Neota vastapäätä rakennuksen keskivaiheilla) niin sinua ollaan vastassa ruokalamme edustalla. 

Jos jäät yhteiselle koululounaalle tilaisuuden jälkeen noin klo 12, yst. ilmoittaudu: viestinta@turkuamk.fi

 

Lisätietoja:

Tiedottaja Anne Lehikoinen, puh. 050 5985 630
anne.lehikoinen@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs