Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suuri #Päättäjäiset-koulunpäätöstapahtuma huomenna Kupittaan urheiluhallissa

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Suuri #Päättäjäiset-koulunpäätöstapahtuma huomenna Kupittaan urheiluhallissa

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2016 klo 08:30
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Kaikille Turun yläkoululaisille suunnattu #Päättäjäiset-koulunpäätöstapahtuma täyttää huomenna tiistaina Kupittaan urheiluhallin. Nuorille laajan kattauksen hupia ja hyötytietoa sekä toimintaa messumaisesti tarjoilevaan tapahtumaan on ennalta ilmoittautunut noin 1600 nuorta opettajineen. Iltapäivän osio on kaikille avoin.

Nyt toista kertaa Kupittaan urheiluhallissa järjestettävä #Päättäjäiset-tapahtuma on tänä vuonna vielä viime vuotta laajempi. Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala on mukana tapahtumassa palvelutarjonnallaan, ja sen lisäksi esillä on ainakin 24 muuta toimijaa, jotka tavalla tai toisella kohtaavat 13–16-vuotiaita nuoria.

– Tapahtuman ideana on tarjota nuorille hyötytietoa ja paljon mukavaa tekemistä, olla erilainen ja hauska koulupäivä kevään viimeisillä kouluviikoilla, kertoo yksi vastuujärjestäjistä, ohjaaja Jyri Träskelin Turun nuorisopalveluista.

Viime vuoden tapaan tapahtuma järjestetään kahdessa osassa. Koululaisryhmät saivat ilmoittautuessaan valita joko aamupäivän (klo 9–11) tai iltapäivän (klo 12–14) ajan.

– Ohjelmassa ei ole mitään eroa, mutta viime vuodesta poiketen iltapäivän osio kello 12:sta eteenpäin on avoin kaikille. Ilmoittautuneilla koululaisilla virallinen koulupäivä loppuu siinä kello 14, mutta halli on auki ja eri pisteet toiminnassa aina kolmeen saakka.

Nuorille runsaasti tekemistä,
opettajille opeparkki

Tapahtumassa on vähän kaikkea halikoirista tietokilpailuihin ja sählytytkalämmäilystä sumopainiin. Mukana ovat myös niin Poliisi kuin Puolustusvoimat, jonka pisteen varmana hittinä on panssaroitu miehistönkuljetusvaunu. Kaikissa esittelypisteissä on jos jonkinlaista toimintaa ja nuoret saavat liikkua alueella vapaasti. Alueella on myös katukorista ja iso pomppupatja. Musiikista vastaa dj.

Opettajille on oma opeparkki, jossa he saavat tietoa nuorisopalvelujen ja koulujen eri yhteistyömahdollisuuksista ja voivat ehdottaa myös uusia yhteistyökuvioita. Totta kai opeparkissa on myös kahvia ja pullaa.

#Päättäjäiset on yksi Turun nuorisolautakunnan määrittämistä nuorisotyön 70-vuotisjuhlavuoden kärkihankkeista.

#Päättäjäiset-tapahtuma Kupittaan urheiluhallissa tiistaina 24. toukokuuta klo 9–11 ja kello 12–15. Iltapäivään on vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

Media on sydämellisesti tervetullut tapahtumaan koko sen ajan.
(Huomioittehan, että kello 11:n ja 12:n välillä halli kuitenkin on tyhjänä.)

 

Lisätiedot tapahtumasta:

ohjaaja Jyri Träskelin
puh. 040 628 3202
jyri.traskelin@turku.fi
nuorisopalvelut
Turun vapaa-aikatoimiala

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs