Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomessa kehitetty uusi Leap on Office 365 -työkalu lähtee valloittamaan maailmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Suomessa kehitetty uusi Leap on Office 365 -työkalu lähtee valloittamaan maailmaa

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Sulava ja HAAGA-HELIA ovat kehittäneet uuden Office 365 -työkalun, jonka avulla yhteistyö oppilaitosten ja yritysten välillä helpottuu. LeaP on pilvipalveluna tuotettu, helposti käyttöönotettava ja käyttäjän räätälöitävissä oleva yhteiskehittämisen ja ryhmätyöskentelyn väline.

LeaP on Office 365 -palvelun avulla tietoa voidaan jakaa ja muokata paitsi oppilaitoksen sisällä, niin myös erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Palvelun saa käyttöön nopeasti ilman aikaa vieviä ja riskialttiita IT-projekteja, ja sitä voi käyttää kaikkialta ja millä tahansa päätelaitteella.

– Opiskelijat odottavat oppilaitosten tarjoavan heille vähintään vastaavat työvälineet, kuin mihin he ovat vapaa-ajalla tottuneet. Office 365:n päälle rakennettu LeaP vastaa tähän tarpeeseen, toteaa Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman.

Ainutlaatuista LeaPissa on muihin verkossa saataviin palveluihin verrattuna se, että se yhdistää yhteiskehittämisen, sosiaalisen teknologian ja työryhmätyöskentelyn sekä tarjoaa yhtenä kokonaisuutena välineet opiskelijoiden, opettajien sekä oppilaitosten yhteistyökumppanien käyttöön.

– Oppilaitosten ja yritysten vuorovaikutus on tärkeää työelämän valmiuksien saamiseksi sekä tulevaisuuden innovaatioiden edistämiseksi. HAAGA-HELIAn ja kumppanimme Sulavan kehittämä LeaP-ratkaisu mahdollistaa monenlaisen yhteistyön oppilaitosten ja yritysten välille. Toivon, että mahdollisimman monet lähtevät rohkeasti hyödyntämään tätä ratkaisua sekä Suomessa että kansainvälisesti! kannustaa johtaja Hanna Nikkilä Microsoft Oy:stä.

Uusi Office 365 -työkalu syntyi korkeakoulun ja yrityksen yhteistyönä

Sulava Oy ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakouluaikovat kaupallistaa yhdessä kehittämänsä LeaP on Office 365 -palvelun. Sulava vastaa LeaPin teknisestä kehityksestä Microsoft Office 365 -alustan päällä ja HAAGA-HELIA tarjoaa perehdytystä palvelun käyttöönottoon sekä esimerkkejä oppimisen uudistamisesta ja muutosprosessin läpiviennistä.

HAAGA-HELIA ja Sulava etsivät parhaillaan kumppaneita, jotka pilotoisivat LeaP on Office 365 -palvelua. Tarkoituksena on selvittää, kuinka palvelu parhaiten tukee oppimisen uudistamisprosessia ja luoda LeaPista entistä parempi työkalu.

– LeaP on tämän päivän oppimisnäkemystä tukeva ja yhteiskehittämiseen kannustava. Pilotoinnin jälkeen tavoitteena on, että Leap lähtee valloittamaan maailmaa sekä korkeakouluihin että ammatilliselle sektorille ja on siten myös yksi HAAGA-HELIAn koulutusviennin palvelutuote, iloitsee HAAGA-HELIAn rehtori Ritva Laakso-Manninen.

 

Lisätietoja antavat
- Aki Antman, toimitusjohtaja, Sulava Oy, p. 040 743 2377, aki.antman@sulava.com
- Lauri Tuomi, vararehtori, Tutkimus- ja kehittämisyksikkö, HAAGA-HELIA, puh. 050 310 4010, lauri.tuomi@haaga-helia.fi

 
Lue lisää LeaP-hankkeesta täältä.

 

 

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs