Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee siviilipalvelusvelvollista graafisen suunnittelijan tehtäviin!

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee siviilipalvelusvelvollista graafisen suunnittelijan tehtäviin!

Julkaistu: 05.10.2016 klo 14:14
Julkaisija: Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Hakuilmoitus
Vapaasti jaettavaksi
5.10.2016

Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee siviilipalvelusvelvollista graafisen suunnittelijan tehtäviin!

Graafisen suunnittelijan tehtäviin kuuluvat julkaisujen ja sähköisten materiaalien suunnittelu ja taittaminen, graafisen ilmeen kehittämiseen osallistuminen, valokuvaaminen sekä viestinnän muut tehtävät. Käytännössä kyseessä ovat esimerkiksi erilaiset esitteet, käyntikortit, kuvituskuvat sosiaaliseen mediaan, infografiikka ja uutiskirje. Arvostamme myös videokuvaustaitoja ja editointiohjelmistojen hallintaa sekä kokemusta järjestötoiminnasta. Web-osaaminen katsotaan myös eduksi.

Meillä tapahtuu aika paljon kaikkea ja toivommekin, että voisit ideoida meidän kanssamme, kuinka parhaiten voisimme kuvallistaa viestiä ajankohtaisista asioista. Työympäristönä on Adobe CS ja Windows.

Työtehtävä vaatii luovuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, ryhmätyökykyä ja aika usein myös heittäytymistä. Meillä on tarjota viihdyttävät työkaverit, kiva työyhteisö, paljon tekemistä ja tietysti siviilipalvelukseen liittyvät lakisääteiset edut. Palveluspaikka sijaitsee Helsingin Kampissa. Hommat aloitetaan sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian.

Hakemukset ja CV toimitetaan osoitteeseen hakemukset@syl.fi. Hakemuksen liitteeksi toivotaan näytteitä aiemmista graafisista töistä, myös linkki nettiportfolioon käy.

Mikäli olet kiinnostunut siviilipalveluspaikasta ota yhteyttä pääsihteeri Eero Manniseen (puh. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi) tai viestintäninja Iiris Niinikoskeen (puh. 041 515 2228).

http://www.syl.fi

http://www.facebook.com/SYL.FIN

http://www.twitter.com/SYL_FIN

15 jäsenjärjestöä ja 132 000 yliopisto-opiskelijaa edustava Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. on maan suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs