Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomen paras talousviestintätoimisto etsii harjoittelijoita

Kreab

Suomen paras talousviestintätoimisto etsii harjoittelijoita

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 15:24
Julkaisija: Kreab

Sinulleko ura kansainvälisessä viestintätoimistossa?

Kreab Gavin Andersonin Suomen-yhtiö on talous- ja sijoittajaviestintään, yritys- ja yhteisöviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin ja edunvalvontaan erikoistunut viestintätoimisto. Meidät on valittu Suomen arvostetuimmaksi talous- ja sijoittajaviestinnän toimistoksi jo kymmenen vuoden ajan. Toimistossamme Helsingin Katajanokalla työskentelee 20 viestintäkonsulttia ja graafikkoa. Kreab Gavin Anderson on Pohjoismaiden suurin viestintätoimisto, joka toimii 25 maassa.

Edessä on vilkas vuosi. Etsimme Helsinkiin joukkomme vahvistukseksi konsulttiharjoittelijoita avustamaan monipuolisissa ja haastavissa viestintähankkeissa. Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä viestinnän ammattilaisiksi kokeneessa ja omistautuneessa yhteisössä.

Toivomme harjoittelijoiden olevan vastavalmistuneita tai loppuvaiheen opiskelijoita, jotka voivat sitoutua täysipäiväiseen työskentelyyn 3–4 kuukaudeksi vuoden 2015 alussa. Koulutustausta voi olla esimerkiksi kauppatieteellinen, valtiotieteellinen tai humanistinen. Koulutusta tärkeämpää on monipuolinen osaaminen ja aito kiinnostus viestintää kohtaan.

Odotamme harjoittelijoilta luovuutta, erinomaista kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), tarkkuutta ja huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Office-ohjelmien osaaminen on välttämätöntä. Kokemus sähköisistä julkaisujärjestelmistä ja InCopysta tai InDesignista on ehdoton valtti.

Jos sinusta on hyppäämään nopeatempoiseen viestintätoimistoarkeen, lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.11. mennessä osoitteeseen hakemukset@kreab.com.

Lisätietoja harjoittelusta antavat viestinnän suunnittelijat Eeva Tähtinen (puh. 040 718 4856) ja Lauri Hyppölä (puh. 044 288 3920) maanantaina 3.11. klo 13–15 ja tiistaina 4.11. klo 13–15.

Kreab Gavin Anderson on Pohjoismaiden suurin viestintätoimisto. Olemme erikoistuneet yritys-, yhteisö- ja talousviestintään sekä vaikuttajaviestintään. Toimimme viidellä mantereella ja yhteensä 25 maassa.

http://www.kreab.com/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs