Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomen Opiskelija-Allianssi -OSKU ry:n puheenjohtajaksi Rene Stolt

Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry

Suomen Opiskelija-Allianssi -OSKU ry:n puheenjohtajaksi Rene Stolt

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2015 klo 19:13
Julkaisija: Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry

 

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on valinnut liittokokouksessaan Turussa puheenjohtajakseen 18-vuotiaan liiketalouden opiskelija Rene Stoltin Oulun seudun ammattiopistosta (OSAO).

 

Stolt valittiin puheenjohtajaksi äänin 250-120. Hänen kautensa alkaa 1.1.2016 ja jatkuu koko ensi vuoden ajan. Stolt on toiminut tänä vuonna Oulun ammatilliset opiskelijat – Otto ry:n puheenjohtajana sekä OSKU ry:n liittohallituksen jäsenenä.

 

– OSKUn ensi vuoden tärkein painopiste on ammatillisen koulutuksen reformiin vaikuttaminen. Vuosi 2016 tulee olemaan amisten tulevaisuuden kannalta historiallisen tärkeä. Toiminnassa tulee näkymään vahvasti myös OSKUn 15-vuotisjuhlavuosi, linjaa valittu puheenjohtaja Stolt.

 

Liittohallitukseen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Paulus Grupmann (Omnia), Pasi Järvenpää (Stadin AO), Peppi Nykänen (OSAO), Emmi Pentikäinen (LAMO), Annika Sanderson (OSAO) ja Noora Sarajärvi (OSAO). Hallituksen varajäseniksi valittiin Emma Into (Omnia), Eini Järvi (Tavastia) ja Julia Kemppainen (OSAO).

 

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on vuonna 2001 ammatillisen II-asteen opiskelijoiden perustama ja omistama valtakunnallinen opiskelijaliitto, jossa opiskelijat itse tekevät toiminnan ja päätökset. Liitto on puolue- ja ammattiyhdistyspoliittisesti sitoutumaton ja sen syntyhistoria nojaa yli 100-vuotiaaseen opiskelijatoiminnan perinteeseen kaupan, tekniikan ja terveydenhuoltoalan oppilaitoksissa.

  

Lisätietoja:

 

puheenjohtaja Kimi Merikukka, 044 977 6356 (kimi.merikukka@osku.info)

puheenjohtaja 2016 Rene Stolt, 040 966 9966

Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry on vuonna 2001 perustettu ainoa amisten omistama ja perustama II-asteen ammatillisten opiskelijoiden edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs