Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomen Lähetysseura esittelee kansainvälisyystyön kasvatusmateriaalia Educa-messuilla

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura esittelee kansainvälisyystyön kasvatusmateriaalia Educa-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2015 klo 14:50
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura osallistuu 23.-24. tammikuuta Helsingin messukeskuksessa pidettäville Educa-messuille.  Esillä on uutta materiaalia, joka sopii lukion ja aikuisten kansainvälisyyskasvatukseen. Materiaalia on myös ylä- ja ala-asteelle. Materiaalin teemoja ovat ihmisoikeudet, köyhyys ja demokratia, uskonto ja kehitys sekä ruokaturva ja hiv/aids.  Materiaalin kautta pääsee tutustumaan myös Lähetysseuran työhön, jossa nämä teemat tulevat esille.

Lähetysseuran messuosaston pääviesti on Opettaja, olet korvaamaton! Opettaja voi omalla toiminnallaan tukea kehitysmaiden lasten koulunkäyntiä kummityön kautta. Hän voi ryhtyä itse kummiksi tai luoda omaan kouluunsa ryhmän, joka tukee kummityön kehitysmaiden luokkaa tai koulua.

Tietoa ja materiaalia löytyy Lähetysseuran osastolta R13,jossa Lähetysseuran työntekijät palvelevat messuvieraita.

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs