Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomalaisella koulutuksella luodaan työpaikkoja

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Suomalaisella koulutuksella luodaan työpaikkoja

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 07:30
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Tasokas koulutus ja korkea elintaso kulkevat käsi kädessä. Näin on myös Suomessa, jonka koulutusjärjestelmä on saanut tunnustusta ympäri maailmaa. Nyt tätä kärkitason koulutusosaamista on tarjolla maailmanlaajuisesti oppimistulosten nostamiseksi uudelle tasolle.

Future Learning Finland on Finpron operoima suomalaisen koulutusviennin kärkihanke. Mukana on useita kymmeniä suomalaisia yliopistoja, ammattikorkeakouluja, ammattiopistoja sekä uusinta koulutusteknologiaa kehittäviä yrityksiä. Ne tarjoavat uusia opetusteknologioita, opettajakoulutus- ja ammatillisia täydennyskoulutuspalveluja sekä konsultointia opetuksen ja koulutusjärjestelmien uudistuksen tarpeisiin.

- Koulutuksen pitäisi ammattiin opettamisen lisäksi antaa elinikäisen oppimisen avaintaitoja. Useissa maissa koulutetaan yhä kapea-alaisesti olemassa olevaan työhön. Kuitenkin pitäisi ennakoida mihin ja millä tavalla koulutetaan, jotta syntyisi valmius myös uusiin ammatteihin. Suomessa ammatilliseen koulutukseen nivoutuu yrittäjyys eli annamme valmiuksia luoda työpaikkoja. Tätä erikoisosaamista haluamme jakaa myös muille, korostaa Omnian oppimiskumppanuuksien johtaja Mervi Jansson.

Future Learning Finlandin kautta löytyy ratkaisuja, joilla voidaan laaja-alaisesti kehittää eri ammattialojen koulutusta aina opettajakoulutuksesta alkaen. Liikkeelle lähdetään kohdemaan omista tarpeista ja olemassa olevasta tilanteesta.

Myös digitaaliset oppimisratkaisut ovat suomalaisten vahvaa aluetta. Suomessa on runsaasti vahvaa digitaalista osaamista, jota hyödynnetään uusia oppimismenetelmiä kehitettäessä. Tietotekniikan käyttö mahdollistaa myös erilaiset analyysit, joiden avulla voidaan arvioida yksilöllisesti kunkin oppilaan tehokkaimmat oppimistavat. Tämä avaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sekä opettaa että oppia.

- Digitaalisilla oppimisratkaisuilla on selkeästi oppimistuloksia parantava vaikutus. Suomalaiset ovat lisäksi erityisen hyviä suhteuttamaan käyttöön otettavat ratkaisut vallitseviin olosuhteisiin. Kehittyvillä markkinoilla jo pieniltäkin tuntuvat digitaaliset ratkaisut voivat tehdä lasten elämään ison muutoksen, kertoo Sanoma Learningin johtaja Jyri Ahti. Sanoma Oyj on Euroopan johtavia digitaalisten oppimisratkaisujen tuottajia. Se on yhteistyössä eri suomalaisten toimijoiden kanssa toimittanut Qatariin kokonaisen koulun, jossa hyödynnetään digitaalisia menetelmiä. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1CxlFoZ
Julkaisija: Editori.fi


Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs