Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomalainen työ elää murroksessa – Kuluttajien ostopäätökset selville muutosvoimien avulla

Turun ammattikorkeakoulu

Suomalainen työ elää murroksessa – Kuluttajien ostopäätökset selville muutosvoimien avulla

Kutsu.
Julkaistu: 24.01.2014 klo 09:32
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Sekä hyvinvointivaltio että suomalainen työ ovat murroksessa. Uudenlainen tuottavuus syntyy työn merkityksellisyydestä ja aineettomasta lisäarvosta. Mitkä tekijät sitten vaikuttavat työn muutokseen ja uudelleen järjestäytymiseen? Miten tulkita muutosvoimia, jotka kiihdyttävät uusien innovaatioiden kehittämistä? Miten puhutella suomalaisuutta markkinoinnissa? Mitkä tekijät tällä hetkellä vaikuttavat kuluttajien ostopäätöksiin?

Suomalaiseen työhön vaikuttavat muutosvoimat voidaan kiteyttää neljään toisiaan tukevaan ja läpileikkaavaan kokonaisuuteen: teknologisoituvaan ympäristöön, toimintamallien avoimuuteen, arvopohjan monimuotoistumiseen ja arvoketjujen uusjakoon.

– Tulkitsemalla näitä muutosvoimia ja toimimalla huomioidemme mukaan tulemme näkemään parempaa resurssien hallintaa, kohdentamista sekä yritysten innovaatioprosessien avaamista. Kykenemme myös lisäämään läpinäkyvyyttä ja uudenlaisten palkitsemisjärjestelmien haltuunottoa, pohtii projektipäällikkö Sinikka Leino Turun AMK:sta.

Työ muutoksessa -teematilaisuudessa toimitusjohtaja Tero Lausala ja tutkimuspäällikkö Jokke Eljala Suomalaisen Työn Liitosta kertovat, mitkä tekijät ovat vaikutta-massa työn muutokseen ja uudelleen järjestäytymiseen.


TERVETULOA KUULEMAAN LISÄÄ
Tiistaina 28.1.2014 klo 9–11.30
Turun ammattikorkeakouluun
Lemminkäisenkatu 30, Turku

 

Lisätiedot:
projektipäällikkö, Sinikka Leino, Liiketalous, ICT ja bioalat, p. 050 5985 822,
sinikka.leino@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs