Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suomalainen opiskelija menehtyi Yhdysvalloissa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Suomalainen opiskelija menehtyi Yhdysvalloissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 16:23
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoo Campuksen matkailualan opiskelija on menehtynyt Floridassa, Yhdysvalloissa tapahtuneessa hukkumisonnettomuudessa. Opiskelija oli Yhdysvalloissa opintoihin liittyvässä työharjoittelussa.

Opiskelija löydettiin hukkuneena perjantaina 6.2. Haaga-Helia on ollut yhteydessä viranomaisiin sekä opiskelijan omaisiin ja välittänyt heille suruvalittelut. Tapahtuman johdosta järjestetään muistotilaisuus Haaga-Heliassa.

Lisätietoja:
rehtori Ritva Laakso-Manninen, puh 050 364 7839, ritva.laakso-manninen@haaga-helia.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs