Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Summer Up’in yleisön joukossa luvassa yllätys: Taitaja2014- flash mob tanssii ja innostaa tekemään perässä

Koulutuskeskus Salpaus

Summer Up’in yleisön joukossa luvassa yllätys: Taitaja2014- flash mob tanssii ja innostaa tekemään perässä

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2013 klo 16:30
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen Lahdessa ensi keväänä järjestämä ammatillisen koulutuksen Taitaja2014-suurtapahtuma ja Summer Up –festivaali tekevät yhteistyötä nuorten kouluttautumisen hyväksi uudentyyppisellä tavalla. Taitaja2014 on tuottanut Summer Up’iin yleisön keskelle sijoittuvan tanssillisen flash mobin. Se tapahtuu yllätyksenä festivaalikävijöille lauantaina 6.7.2013 kello 16.00 ja kestää viitisen minuuttia. 

Flash mobiin osallistuu 100-150 vihreisiin Taitaja2014-t-paitoihin pukeutuvaa lahtelaista tanssinharrastajaa, 14-18-vuotiaita nuoria sekä aikuisia. Tarkoitus on saada Summer Up’in festivaaliyleisö innostumaan jammailemaan mukana Taitaja2014-tapahtuman Tee perässä –sloganin mukaisesti. Flash mobin avulla nostetaan erityisesti nuorten tietoisuuteen ensi vuoden huhtikuussa Lahden Messukeskuksessa järjestettävää Taitaja2014-tapahtumaa. Se on ainutlaatuinen foorumi, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea lähes 50 erilaista ammattia livenä ja miettiä samalla kouluttautumisvaihtoehtoja ja ammatinvalintaa.  

Flash mob on myös näyte lahtelaisten tanssiharrastajien ja –ammattilaisten aktiivisuudesta ja osaamisesta. Koreografian on suunnitellut show- ja teatterikoreografina ja tanssinopettajana valtakunnallisesti tunnettu ja arvostettu lahtelainen Sari Louko. Flash mobin osallistujista suurin osa on koottu yhteistyössä Liikuntakoulu Hot Clubin, Lahden Tanssiopiston ja Möysän nuorisoseuran kanssa em. tanssikoulujen oppilaista. Mukana on myös Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoita.

Flash mob näkyy sen tapahtumahetkellä Summer Up’in screeneillä, ja järjestäjät tekevät siitä myös  videotallenteen. Flash mobin ideoinnista ja tuotannosta vastaa Taitaja2014-tapahtuman markkinointi- ja viestintävastaava Marjaana Keskitalo yhdessä Summer Up’in kanssa. 

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi seuraamaan flash mobia.
Pyydämme kuitenkin, että ETTE julkaise mitään tietoja flash mobista ennen sen tapahtumahetkeä.
Flash mobin tallentaminen ja julkinen esittäminen kokonaisuutena on kielletty, mutta valokuvia ja lyhyitä video-otteita tapahtumasta saa kuvata ja käyttää mediassa.

--------------

Mikä on Taitaja?

Taitaja2014-tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpaus yhteistyökumppaneineen Lahden Messukeskuksessa 8.-10.4.2014. Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, ja se järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla. Taitajan ytimenä ovat nuorten ammattitaidon SM-kilpailut. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja sen tärkeimmän kohderyhmän muodostavat ammatinvalintaansa pohtivat nuoret.

Taitaja2014 on Päijät-Hämeen suurin yleisötapahtuma ensi vuonna. Sen arvioidaan vetävän noin 40 000 kävijää. Lajeja eli ammattialoja Lahden Taitajassa on esillä yhteensä 49, ja finaaleissa kisaa noin 400 semifinaalien kautta seulottua ammattiin opiskelevaa nuorta. Ammattitaidon SM-kisojen yhteydessä järjestetään myös Taitaja9, kädentaitojen joukkuekisa peruskoulun ysiluokkalaisille, sekä TaitajaPLUS, ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

---------------

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
Marjaana Keskitalo, markkinointi- ja viestintävastaava, Taitaja2014
puh. 040 7617602
www.taitaja2014.fi

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs