Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Startup-yrittäjyyshuumaa Kyamkin, Laurean ja HAMKin opiskelijoille Pyhtäällä 12.–16.5. ja Cambridgessa 2.–8.6.2014

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Startup-yrittäjyyshuumaa Kyamkin, Laurean ja HAMKin opiskelijoille Pyhtäällä 12.–16.5. ja Cambridgessa 2.–8.6.2014

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 07:54
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ovat Nuoret Kasvuyrittäjät sekä Peli-innovaatiot -hankkeissaan aloittaneet Kyamkin yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille Startup NOW -ohjelman, joka on kevään aikana tarjonnut erilaisia startup-yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia opiskelijoille.

Tämän viikon maanantaina 10 potentiaalisinta ja motivoituneinta tiimiä Kyamkista ja 7 tiimiä Laureasta ja HAMKista (noin 30 opiskelijaa) aloittivat kaksiviikkoisen Cambridge Venture Camp -koulutusjakson Pyhtäällä Sirius Sport Resortissa. Ensimmäisen viikon ohjelmasta vastaavat Cambridgen ja Aalto-yliopiston asiantuntijat. (Viikon ohjelma liitteenä). Pyhtään koulutusjaksolla tiimit kouluttajien johdolla ovat päivittäin klo 9.30–17.30 Sirius Sport Resortin tiloissa hiomassa yritysideoitaan.

Toisen viikon ohjelma Cambridgessa 2.–8.6.2014 on rakennettu Laurea-ammattikorkeakoulun LaureaES yrittäjyysjärjestön toimesta. Viikon mittaisen intensiivijakson aikana tiimit pääsevät kehittämään liikeideoitaan paikallisten mentoreiden ja yrittäjien kanssa. Leiri huipentuu viimeisenä päivänä pidettävään Leijonan luolaan, jossa tiimit esittelevät liikeideoitaan sijoittajille.

Cambridge Venture Camp -leirillä on pitkä historia. Leiri järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2006, silloisen Laurea-ammattikorkeakoulun lehtorin, Vesa Taatilan toimesta. Yhteistyö on syventynyt vuosien aikana ja viimeisinä vuosina leirin toteutuksesta on vastannut LaureaES yrittäjyysjärjestö. Leirillä on ollut erinomainen vaikutus opiskelijayrittäjyyteen: yli 40 opiskelijaa on perustanut oman yrityksen leirille osallistumisen jälkeen. Leirin suurin tukija ja merkittävä yhteistyön rakentaja on ollut professori Alan Barrell.

Lisätietoja Nuoret Kasvuyrittäjät -hanke ja Cambridge Venture Campista:

projektipäällikkö Heidi Sjögren, Cursor Oy puh. 040 190 2547, heidi.sjogren@cursor.fi

Peli-innovaatiot -hanke ja Cambridge Venture Camp:

Antti Viitanen, Kyamk 040 7363640 antti.viitanen@kyamk.fi

Liitteenä tiedote muutaman leirikuvan kera sekä viikko-ohjelma

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs