Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ståfest täyttää Salpauksen keskustakampuksen

Koulutuskeskus Salpaus

Ståfest täyttää Salpauksen keskustakampuksen

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2015 klo 08:39
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kampustapahtuma Ståfest kerää keskiviikkona 30.9. noin 600 Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijaa virkistäytymään. Tapahtuma koostuu erilaisista terveyteen, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvistä toiminnallisista ja informatiivisista pisteistä, joita opiskelijat kiertävät ryhminä. Uutuutena tämän vuoden tapahtumasta löytyy johdon rasti, jossa opiskelijat pääsevät kysymään mieltään askarruttavia asioita ja juttelemaan rehtoreiden ja muun johdon kanssa.

Salpauksen opiskelijat ovat mukana tapahtuman toteutuksessa. Sirkusopiskelijat ohjaavat akrobatiaharjoituksia, ja hiusalan opiskelijat tekevät pikakampauksia halukkaille. Ståfestissä on mukana myös monia yhteistyötahoja, muun muassa Liikenneturva, Lahden kaupungin nuorisopalvelut, Martat, oppilaitospastorit sekä opiskelijaterveydenhuolto.

Tapahtuma on osa valtakunnallista SAKU ry:n Hyvinvointivirtaa ammatilliseen koulutukseen -teemaviikkoa, jonka tarkoitus on herätellä ammattiin opiskelevia terveyttä edistäviin valintoihin.  Tänä vuonna teemaviikon erityishuomio kiinnittyy aamupalan tärkeyteen sloganilla ”Puurocks – puurolla poweria!”. Kampuksen ruokala Koo-kuppila Kampus 1 tarjoaa tapahtumapäivänä aamupuuron opiskelijoille.

Ståfestiä vietetään keskiviikkona 30.9. kello 9–14 Koulutuskeskus Salpauksen Kulttuurikeskuksessa ja sen piha-alueella osoitteessa Svinhufvudinkatu 2 E. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun koulutusaloilla opiskeleville, joten paikalle odotetaan yli 600 osallistujaa. Ståfest järjestetään neljättä kertaa.

Lisätietoja:
opiskelijatoiminnan koordinaattori Maija Eerola, p. 044 708 0703, maija.eerola@salpaus.fi

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs