Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Sosiaalisen median aamupalapöydässä tarjotaan erilaisia oppimismenetelmiä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Sosiaalisen median aamupalapöydässä tarjotaan erilaisia oppimismenetelmiä

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2014 klo 15:55
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen Scandic Cityn aamiaisella käytiin keskiviikkoaamuna 5.2. innostunutta keskustelua sosiaalisesta mediasta ja #someaamupala-aihetunniste oli Twitterissä kovassa käytössä. Projektitoimisto Poltteen kuusi nuorta sosiaalisen median osaajaa; Mandi Gardemeister, Arlene Lamminmäki, Petra Lahtinen, Sofia Saarenpää, Johanna Tahlo ja Vilma Vestelin, järjestivät kutsuvierastilaisuutena Some-aamupalan. Paikalle oli kutsuttu sosiaalisen median ammattilaisia, eri alojen osaajia sekä yritysmaailman edustajia vaihtamaan mielipiteitä ja kokemuksia sosiaalisesta mediasta. ”Piristävä ja ajatuksia herättävä aamu. Uusien ihmisten tapaaminen on parasta”, muistuttaa yksi aamupalan vieraista, Pasi Rautio Oy TuloksenTuplausToimisto Ab:stä.

Sosiaalisen median trendien ja pinnalla olevien aiheiden läpikäyminen yhteisellä aamiaisella on ollut Projektitoimisto Poltteen some-tiimin tapa kehittää itseään. Sosiaalisen median aamiainen on herättänyt kiinnostusta laajemminkin, ja nuoret naiset päättivät vastata huutoon.

Tapahtuman järjestäjien osuuskunta Projektitoimisto Polte on yksi Proakatemialla toimivista neljästä tiimiyrityksestä. Proakatemialla opiskelu perustuu luentojen ja tenttien sijaan ennen kaikkea tekemällä oppimiseen. Myös ammattikirjallisuuden ja artikkelien lukemisella ja niistä oppien jakamisella sekä seminaareissa käymisellä on iso osuus opiskelussa. Some-aamupalan avulla nuoret naiset haluavat tuoda toimiviksi havaitsemiaan, uudenlaisia oppimismenetelmiä myös suuremman yleisön tietoisuuteen ja näin kyseenalaistaa perinteistä koulutusjärjestelmää.

Seuraava Some-aamupala on 5.3.2014 klo 9 - 11 Piazza FoodfactoryssaTampereella.

Lisätietoa ja kuvia tapahtumasta http://www.projektitoimistopolte.com/blogi/some/some-aamupala-2/

Projektipäällikkö Vilma Vestelin, p. 0400 245 139, vilma@projektitoimistopolte.com

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs