Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon voi täydentää AMK-tutkinnoksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon voi täydentää AMK-tutkinnoksi

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2015 klo 10:02
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa ensimmäistä kertaa sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon suorittaneille polkuopintoja, jotka suuntaavat kohti alan AMK-tutkintoa.

Polkuopinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä ja ne on mahdollista suorittaa vuoden 2016 aikana. Opinnot toteutetaan pääsääntöisesti monimuoto- ja verkko-opintoina, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa.

Opinnot on suunnattu erityisesti heille, jotka tarvitsevat korkeakoulutasoista osaamista työssään tai suunnittelevat hakevansa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon.

– Työskentelen vastaavana hoitajana yksityisessä palvelukodissa. Peruskoulutukseltani olen sosiaalialan ohjaaja ja hain suorittamaan polkuopintoja opistotutkinnosta kohti sosionomin AMK-tutkintoa, tammikuussa opinnot aloittava Johanna Monthan kertoo.

– Suoritan parhaillaan JAMKissa gerontologisen kuntoutuksen diplomikoulutusta, joka päättyy joulukuussa. Olen nyt päässyt hyvään opiskeluvireeseen ja haluan oman ammatillisen kehittymiseni takia lisäkoulutusta, jotta voin paremmin vastata tulevaisuuden haasteisiin.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa ei ole mahdollista tehdä koko tutkintoa. Suoritettuaan 60 opintopistettä tutkintoon soveltuvia polkuopintoja, opiskelija voi hakea avoimen AMK:n erillishaussa syventävän vaiheen opintoihin, jotka ovat laajuudeltaan 20–30 opintopistettä. Opistotutkinnosta AMK-tutkintoon johtavien opintojen kokonaislaajuus on 80–90 opintopistettä. 

Ilmoittautumisaika kevään polkuopintoihin jatkuu 6.12.2015 asti.

Lue lisää

Lisätietoja:
Pirkko Hautala, projektipäällikkö, puh. 040 564 9105, etunimi.sukunimi@jamk.fi Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö ja Johanna Monthan, puh. 040 717 8953

 

 

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs