Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Seniorit suhisevat taas Kouvolassa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Seniorit suhisevat taas Kouvolassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2013 klo 11:06
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Suuren suosion saanut seniori-ikäisille tarkoitettu tapahtuma järjestetään Kouvolan keskustassa tiistaina 15.10. kello 10.00 – 18.00. Tapahtuman teemana on ”auta ystävää”.

Senioreiden Suhinoiden ajatuksena on ajan antaminen ostosten tekemiseen ja ohjelmasta nauttimiseen erityisesti senioreiden tarpeet ja toivomukset huomioiden.

Tapahtuman järjestää Kouvolan Ydinkeskusta ry yhteistyössä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa. Mukana päivän suunnittelussa on ollut edellä mainittujen lisäksi keskustan liikkeet sekä järjestöjen edustajat. Kyamk on mukana tapahtumassa sadan opiskelijan voimin.

Mukana toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa on keskustan yrityksiä vaatekaupoista kampaamoihin ja matkatoimistoista pankkeihin. Kyamkin opiskelijat avustavat senioreita ostoksissa keskustan liikkeissä ja mittaavat muun muassa verenpaineita omalla pisteellään.

Avajaisissa monipuolista ohjelmaa ja tähtivieras

Senioreiden Suhinat -tapahtumapäivän avaus pidetään klo 10.00 Kauppakeskus Hansassa. Avajaistervehdyksen tulee tuomaan kirkkoherra Keijo Gärdström ja tähtivieraana on näyttelijä Seela Sella.

Avauksessa nähdään Kankaan esikariryhmä ja Kankaan koulun 5M-luokan musiikkiesityksiä. Lisäksi avajaisissa esiintyy Paavo Ansamäki alttoviulu ja Kouvolan mieskuoro. Avajaishuipentumana on muotinäytös, jossa malleina paikallisia senioreita.

Suhinoilla oma teemalehti

Tapahtumaan liittyvä teemalehti ilmestyy Kouvolan Sanomien liitteenä 13.10.2013. Liitteessä on tietoa tapahtumasta, senioriväestölle suunnattuja artikkeleja ja haastatteluja. Lehden taiton ja toimituksen ovat toteuttaneet Kyamkin opiskelijat.

Lisätietoja

Kouvolan ydinkeskusta ry
Toiminnanjohtaja Marja-Leena Monni
puh. 040 538 8603
etunimi.sukunimi@kouvolanydinkeskusta.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Yritysyhteistyösuunnittelija/projektipäällikkö Heta Vilén
puh. 044 702 8973
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs