Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy perustettu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy perustettu

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2013 klo 14:02
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy perustettu

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy:n osakassopimukset allekirjoitettiin Törnävän kartanossa 19.6.2013. Osakeyhtiö hakee toimilupaa Seinäjoen ammattikorkeakoululle syyskuun loppuun mennessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu osakeyhtiön osakkaat ovat Seinäjoen kaupunki (53,93 % osuus osakeyhtiöstä), Seinäjoen koulutuskuntayhtymä (22,47 %), Ilmajoen kunta (11,24 %), Kurikan kaupunki (11,24 %) ja Ähtärin kaupunki (1,12 %). Osakeyhtiön toimitusjohtajana toimii rehtori Tapio Varmola ja hallituksen puheenjohtajana professori Kari Hokkanen.

Ammattikorkeakoulut hakevat uusia toimilupia Opetus- ja kulttuuriministeriöltä syyskuun 2013 loppuun mennessä. SeAMKin osalta toimilupaa hakee perustettu Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy, jolle siirtyvät koulutuksellinen ja taloudellinen vastuu 1.1.2014.

SeAMK on valmistautunut tulevaan osakeyhtiöaikaan uudistamalla organisaatiorakennettaan 1.8.2013 alkaen. Tehokkaamman organisaatio- ja tulosyksikkörakenteen myötä pyritään varmistamaan osakeyhtiön taloudellista asemaa, tehostamaan toimintaa ja parantamaan toiminnan laatua.

 

Lisätietoja:

Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja, rehtori Tapio Varmola, puh. 040 830 4100

SeAMK Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Hokkanen, puh. 050 61 211

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs