Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMKin restonomikoulutukselle uusi opetusravintola

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin restonomikoulutukselle uusi opetusravintola

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2013 klo 09:00
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulun restonomikoulutus siirtyy syksyllä 2013 Frami F:ään, Seinäjoelle. Siirtymisen myötä Seinäjoen ravintolatarjooma laajenee uudella huipputeknologialla varustetulla ravintolalla. Opetuskeittiönä ja -ravintolana tulee toimimaan Frami F:n vieressä oleva ravintolatila.

Ruokapalvelujen opettaja Kirta Nieminen on yhteistyössä henkilökunnan sekä arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen kanssa työstänyt opetusravintolan ja -keittiön luonnossuunnitelmaa sekä laite- ja kalustesuunnitelmaa. Myös opiskelijat ovat kommentoineet luonnossuunnitelmia. Opetusravintolaan ja -keittiöön tulee teknologisesti uusimmat ratkaisut. Laitteet ovat myös kestävän kehityksen näkökulmasta huipputeknologiaa.

Keittiön energiankulutus seurantaan

Keittiöön asennetaan energiankulutuksen mittausjärjestelmä, jolla voidaan mitata energiankulutuksen jakautumista laitekohtaisesti ja prosessitasolla reaaliaikaisesti ja automaattisesti.

-          Tämä asia tulee olemaan tulevaisuudessa yhä tärkeämpi juttu ja onkin aivan upeaa, että uusissa tiloissamme pääsemme sitä opetuskäytössä testaamaan, kertoo Kirta Nieminen.

Mikä ravintolalle nimeksi?

Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva monialainen ryhmä FramiPro sai projektikseen järjestää nimikilpailun uudelle ravintolalle. Nimikilpailun pohjaksi luotiin tarina, joka pohjautuu Jouppilan maiden historiaan. Tarinalla on tarkoitus herättää innovatiivisia ideoita nimen luomiseksi. Nimikilpailuun voi osallistua SeAMKin verkkosivuilla: www.seamk.fi.

-          Halusimme luoda ravintolan nimen pohjaksi tarinan, joka herättää ihmisissä villejäkin ideoita uuden ravintolan nimeksi, kertoo Sanna Leinonen FramiProsta.

 

Lisätietoja ravintolasta: ruokapalvelujen opettaja Kirta Nieminen p. 040-8305081 sähköposti: kirta.nieminen@seamk.fi. Nimikilpailusta: FramiPro-opiskelija Sanna Leinonen p. 044-5554905 sähköposti: sanna.m.leinonen@seamk.fi.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs