Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMKin lisähaku elintarvikeinsinöörin ja agrologin koulutuksiin alkaa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin lisähaku elintarvikeinsinöörin ja agrologin koulutuksiin alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2016 klo 10:19
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Vielä ehdit hakea opiskelupaikkaa syksyksi! SeAMKin lisähaku vapaaksi jääneille opiskelupaikoille alkaa keskiviikkona 3.8.2016 ja päättyy 10.8.2016 klo 15. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Haussa olevat koulutukset:

Agrologi (AMK), päivätoteutus. Agrologi on agrobiotalouden osaaja, joka valmistuttuaan voi sijoittua erilaisiin maatalouteen ja maaseutuun liittyviin tehtäviin. Opinnoissa voit suuntautua joko maatalous- ja maaseutuyritysten liiketoimintaan, maatalousyritysten tuotantoprosesseihin tai elintarviketuotantoon. Valintakoe 12.8.2016.

­Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, päivätoteutus. Bio- ja elintarvikeinsinöörin opinnoissa seuraat ruokaketjua, luonnon raaka-aineiden matkaa valmiiksi tuotteeksi ja perehdyt elintarvikkeiden tuotekehitykseen, laadunhallintaan ja valmistusprosesseihin. Valintakoe 19.8.2016.

Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen. Ruokaketjun kehittämisen ylempi AMK-tutkinto antaa eväät alan asiantuntija- ja johtotehtäviin. Opinnoissa opit tuntemaan ruokaketjun eri vaiheita ja kehität omaa asiantuntijuuttasi ruokaketjun toimijana. Valintakoe 12.8.2016.

– Ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia ja tietoisempia ruuasta ja etenkin eettisyyttä ja terveellisyyttä arvostetaan. SeAMK Elintarvike ja maatalous tarjoaa koko ruokaketjun kattavaa monipuolista ja monialaista koulutusta. Nyt haussa olevat koulutukset paneutuvat tuotantomenetelmä- ja tuotantotalousopintojen ohella juuri näihin pinnalla oleviin aiheisiin, kertoo tutkintopäällikkö Jussi Esala.

Valintakokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua vaan hakijan tulee itse selvittää valintakoetta koskevat tiedot. Kaikki hakukelpoiset ja hakemuksen hakuaikana tehneet hakijat voivat osallistua SeAMKissa järjestettävään lisähaun valintakokeeseen. Katso tarkemmin osoitteesta www.seamk.fi/haku.

 

Lisätiedot

Hakeminen

hakijapalvelut@seamk.fi, 020 124 5501 (puhelinpalveluaika arkisin klo 12—15)

Koulutukset

Jussi Esala, jussi.esala@seamk.fi, 020 124 5745

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs