Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMKille hopeaa Suomen Project Management Championship -kilpailussa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKille hopeaa Suomen Project Management Championship -kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 13:20
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulun International Business-, double degree- ja gateway -opiskelijoista koostunut tiimi saavutti toisen sijan Suomen Project Management Championship -kilpailussa. Kilpailu mittaa opiskelijoiden projektinjohtamisen tietoja ja käytännön ongelmanratkaisutaitoja.

SeAMK kirkasti viime vuonna saavutetun pronssin hopeaksi tämän vuotisessa Suomen Project Management Championship -kilpailussa. SeAMK osallistui kisaan nyt kolmatta kertaa. SeAMKin International Business-, kaksoistutkinto- ja gateway-opiskelijoista muodostuneeseen joukkueeseen kuuluivat Yannick Enderlein, Georgi Rusev, Xhuliano Lushka-Tola ja Patricia Pilpola. Vuosittain järjestettävän ja IPMA Young Crew:n toteuttaman PM Championship -kilpailun tavoitteena on mm. innostaa opiskelijoita projektijohtamisen alalle, edistää vuoropuhelua, tiedon jakamista ja osaamista sekä tukea verkostoitumista sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

SeAMKin tiimin valmentaja Beata Taijala toteaa loppukilpailun tehtävän olleen todella haastava. SeAMKin tiimi sai juryltä positiivista palautetta erityisesti selkeästä ja tiiviistä esityksestä sekä onnistuneesta yhteistyöstään.

- Enpä tiedä olisinko itsekään osannut ratkaista annettua tehtävää yhtään paremmin kuin meidän opiskelijamme, Taijala toteaa, ja jatkaa olevansa todella ylpeä tiimistään.

Karsinnassa mukana oli 88 joukkuetta seitsemästä korkeakoulusta. Finaaliin pääsivät kuuden korkeakoulun parhaat joukkueet. Voittajatiimi koostui Tampereen ammattikorkeakoulun YAMK-opiskelijoista ja kolmanneksi sijoittui HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun joukkue. Voittajat palkittiin Projektiyhdistys ry:n Projektipäivillä Messukeskuksessa 10.11.2015.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs