Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMKiin syksysi opiskelupaikkoja vielä tarjolla!

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKiin syksysi opiskelupaikkoja vielä tarjolla!

Tiedote.
Julkaistu: 16.07.2014 klo 16:47
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen täydennyshaku on 28.–31.7.2014. Täydennyshaussa haetaan nuorten koulutuksen kevään yhteishaussa vapaaksi jääneille aloituspaikoille. SeAMKin täydennyshakuun tulevat koulutukset ovat tekniikan ja liikenteen alalla.

Opinnot toteutetaan päiväpuolen opintoina ja alkavat syyskuussa 2014 Seinäjoella. Haettavana ovat:

▪ Bio- ja elintarviketekniikan koulutus, insinööri (AMK)

▪ Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, rakennusmestari

▪ Tieto- ja viestintätekniikan koulutus, insinööri (AMK)

SeAMKissa koulutus tapahtuu läheisessä vuorovaikutuksessa työelämän kanssa ja teoriaopintoja syvennetään käytännön harjoituksin. Työharjoittelua on kaikissa koulutuksissa vähintään noin viisi kuukautta ja enimmillään yli 12 kuukautta.

- Harjoittelut edistävät tietenkin ammattitaitoa, mutta niistä on havaittu olevan selvää etua myös ensimmäisen työpaikan saamisessa, sanoo opetuksen kehittämispäällikkö Tuija Vasikkaniemi.

Ammattikorkeakouluihin haetaan sähköisesti osoitteessa www.amkhaku.fi. Yhteishaku päättyy tiistaina 31.7.2014 klo 16.15.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs