Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMKiin 687 hakijaa vieraskielisessä haussa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKiin 687 hakijaa vieraskielisessä haussa

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2016 klo 14:41
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKiin haki korkeakoulujen yhteishaun ensimmäisessä hakuajassa 687 hakijaa. Haku päättyi 27. tammikuuta. Haettavana oli englanninkielinen International Business -koulutus, jonka tutkintonimike on Bachelor of Business Administration. Ensisijaiseksi hakukohteeksi SeAMKin IB-koulutuksen valitsi 74 hakijaa.

Hakemuksia tuli eniten Suomesta, kuten viime vuonnakin. Seuraavaksi eniten hakijoita oli Vietnamista ja Ghanasta. Viime vuonna Suomen jälkeen hakemuksia tuli eniten Keniasta ja Nepalista.

Hakemusten ja hakijoiden hakukelpoisuuksien tarkistaminen jatkuu 10.03.2016 saakka. Kutsut valintakokeisiin lähetetään maaliskuun puolivälissä. Valintakokeita järjestetään Suomen lisäksi ulkomailla yhteensä 15 eri maassa yhteistyössä Suomen ammattikorkeakoulujen FINNIPS-verkoston kanssa.

Yhteishaun toisena hakuaikana 16.3.–6.4.2016 voi hakea SeAMKin toiseen haussa olevaan englanninkieliseen koulutukseen, International Business Management. Koulutuksesta valmistuva saa tutkintonimikkeen Master of Business Administration (MBA), joka on ylempi AMK-tutkinto.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs