Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMK pitää uuden opetusnavetan toteuttamista tärkeänä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMK pitää uuden opetusnavetan toteuttamista tärkeänä

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 11:29
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallitus päätti tänään torstaina 19.3. pidetyssä kokouksessaan kantansa Ilmajoelle rakennettavasta opetusnavetasta. Se pitää Ilmajoen kampuksen navettahankkeen toteutusta tärkeänä ja kiireellisenä SeAMKin agrologikoulutuksen kilpailukyvyn ja vetovoiman kannalta. Se on tärkeää myös alan tutkimustoiminnan kannalta.

SeAMK on valmis pitkäaikaisella vuokrasopimuksella turvamaan uuden navetan toiminnan kannattavuutta. Tätä varten on järkevää rakentaa uusi navetta 120 - 150 lehmää varten.

SeAMK toimii ensi sijassa vuokratiloissa, eikä omista kiinteistöjä. Tämän johdosta SeAMK ei ole valmis olemaan mahdollisesti perustettavan opetusnavettaa koskevan osakeyhtiön osakkaana. SeAMK ehdottaa, että Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Ilmajoen kunta sopisivat lähiaikoina yhdessä opetusnavetan toteutuksen linjoista.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu pyysi SeAMKilta lausuntoa osakkuudesta mahdollisesti perustettavassa opetusmaatilayhtiössä.

 

 

Lisätietoja:

Rehtori Tapio Varmola, puh. 040 830 4100

Yksikön johtaja Antti Pasila, SeAMK Elintarvike ja maatalous, puh. 040 830 4201

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs