Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMK FramiPro sai kiitosta ulkoisilta arvioitsijoilta

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMK FramiPro sai kiitosta ulkoisilta arvioitsijoilta

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 13:53
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin opetuksen tulosalueen strategisen kehittämisen päähanke FramiPro on käynnistynyt vauhdikkaasti lukuvuoden 2012-2013 aikana. FramiProssa opiskelijat voivat irrottautua normaaliopinnoistaan lukukauden ajaksi ratkomaan työelämältä saatuja toimeksiantoja monialaisissa ryhmissä. Hutikuussa toimintamallia ovat arvioineet rehtori Outi Kallioinen LAMKista ja yliopettaja Kimmo Mäki Haaga-Heliasta.

Arviointiryhmä haastatteli kahden päivän aikana kolmisenkymmentä FramiPro-pilottiin osallistunutta. Kuultavina oli FramiPro-opettajien, koulutusohjelmapäälliköiden ja SeAMKin johdon lisäksi toimeksiantajia ja opiskelijoita. Suullisesti jo saatu palaute oli kannustavaa ja jatkokehittämiseen innostavaa.

˗       Olette kultapalan ääressä, totesi yliopettaja Kimmo Mäki palautetilaisuudessa.


Varsinainen raportti valmistuu toukokuun alkupuolella. Lisäksi arviointiryhmä tuottaa kesän kuluessa julkaisun arvioinnissa kerätyn materiaalin pohjalta. Arviointiraportin julkistamisesta tiedotetaan tarkemmin aikataulun varmistuttua.

Opiskelijavalinnat meneillään syksyn FramiPro-ryhmään

Seuraava FramiPro-ryhmä starttaa syyslukukauden 2013 alkaessa. Valintahaastattelut ovat parhaillaan käynnissä. Päätös uusista FramiPro-opiskelijoista tehdään huhtikuun kuluessa. Tieto valinnoista annetaan hakijoille 30.4. mennessä. Nyt päättyneessä haussa oli ennätysmäärä hakijoita. Erityisen ilahduttavaa oli se, että myös koulutusohjelmien kirjo laajeni puolella. Hakijoita on kuudelta koulutusalalta yhteensä 12 koulutusohjelmasta.

˗       Tämä oli ensimmäinen kerta, kun FramiProhon saattoi hakeutua kaikista SeAMKin AMK-tutkintoon johtavista koulutusohjelmista. Olemme iloisia siitä, että niin moni uusien koulutusohjelmien opiskelijoista tarttui heti tilaisuuteen. Kun FramiPron monialaisuus vahvistuu, voimme tarjota entistäkin laajemmin erilaisia näkökulmia ja projekteja FramiPron opiskelijoille, kertoo projektipäällikkö Hanna-Mari Rintala.

Lue lisää: www.seamk.fi/framipro 

Lisätietoja:

Hanna-Mari Rintala
projektipäällikkö, HTM
SeAMK FramiPro
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11, Frami F, 60320 Seinäjoki

puh. 020 124 5144 / 040 830 2144
hanna-mari.rintala@seamk.fi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs