Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SeAMK edelläkävijä Korkeakoulujen imago 2014 -tutkimuksen mukaan

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMK edelläkävijä Korkeakoulujen imago 2014 -tutkimuksen mukaan

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 16:08
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Taloustutkimus Oy:n tekemä tuore yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen imagoa koskeva tutkimus vuodelta 2014 nostaa SeAMKin vahvuuksiksi edelläkävijyyden, kansainväliset mahdollisuudet ja hyvän näkyvyyden sosiaalisessa mediassa. Näillä kolmella kriteerillä SeAMK sijoittuu ammattikorkeakoujen joukossa TOP 3 -ryhmään 17-29-vuotiaden nuorten mielikuvissa.

Kymmenestä tutkitusta imagoväittämästä ammattikorkeakoulujen suurimmiksi vahvuuksiksi nousevat koulutusalojen kiinnostavuus ja maine opiskelupaikkana. Kriittisimmät arviot ammattikorkeakoulut keskimäärin saavat esilläolosta sosiaalisessa mediassa ja edelläkävijyydestä, joissa SeAMK puolestaan nousi kolmen parhaan joukkoon.

Tärkeimpiä koulutukseen liittyviä tietolähteitä ovat edelleen oppilaitoksen www-sivut ja Internetin hakukoneet. Mahdollisuus mielenkiintoiseen työhön on noussut useimmin mainituksi koulutuspaikan valintaan vaikuttavaksi asiaksi. Oma kiinnostus koulutusalaa kohtaan on säilyttänyt myös vahvan asemansa tärkeänä valintaperusteena.

Kyselyyn vastasi kaikkiaan noin 1700 nuorta.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs