Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Satakuntalaisille nuorille töitä ja työvoimapalveluja somesta

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakuntalaisille nuorille töitä ja työvoimapalveluja somesta

Tiedote.
Julkaistu: 29.11.2013 klo 09:19
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Työtä Meille Nyt ja Heti!-hankkeen Jobia sometellen- loppuwebinaarissa selvitetään kannattaako työnhaku sosiaalisessa mediassa oikeasti ja miten sosiaalinen media istuu julkishallinnon organisaatioon.

Viimeisen 3,5 vuoden ajan Työtä Meille Nyt ja Heti!(TMNH)-hanke on edistänyt aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa työnhakua ja rekrytointia. Hanke on luennoinut ahkerasti ympäri maakuntaa ja on suositun Facebook-sivun Kesätyöt Satakunnassa takana.

Kuluneen vuoden ajan TMNH-hanke on tehnyt tiivistä kehitysyhteistyötä Satakunnan TE-toimiston kanssa. Webinaarissa julkaistaan Satakunnan TE-toimiston oma sosiaalisen median palvelukokonaisuus Työkkärin Tytti, joka on myös ensimmäinen laatuaan valtakunnallisesti. Palvelun avulla halutaan erityisesti tavoittaa alueen nuoret työnhakijat ja tuottaa tietoa TE-palveluista selkokielellä.

Lisäsyvyyttä webinaarin aihepiireihin tuovat vieraspuhujat. Some-työnhausta paikalla kertoo kunnon työn metsästäjä Teemu Kunto sekä ELY-keskusten ja TE-toimistojen tulevaisuudesta sosiaalisessa mediassa viestintäasiantuntija Heidi Verkama.

Työtä Meille Nyt ja Heti-hankkeen loppuwebinaari Jobia sometellen ti 3.12.2013 klo 10-12.00 Satakunnan ammattikorkeakoulun Tiedepuiston kampuksen auditoriossa (Tiedepuisto 3,  28600). Tapahtumaa on myös mahdollista seurata verkon välityksellä. Lisäinfoa: www.samk.fi/jobiasometellen

Lisätietoja:
Ann-Christine Wahl                                 
Projektipäällikkö                                     
044-710 6317                                          
ann-christine.wahl@samk.fi                   

Työtä Meille Nyt ja Heti!-hanke on Satakunnan ELY-keskuksen rahoittama ja Satakunnan ammattikorkeakoulun koordinoima ESR-hanke. Hankkeen tavoitteena on ollut lisätä nuorten työnhakuosaamista verkossa, kehittää yrityksille työkaluja sosiaalisen median avulla tapahtuvaan rekrytointiin ja hyvien käytäntöjen tuottaminen paikallisille työvoimaviranomaisille.Hankkeen toimiaika 2009-2013.www.jobijobi.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja kuudella eri osaamisalueella;
hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat ulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs