Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMKissa on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKissa on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2016 klo 14:19
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on lisähaku 1.-8.8.2016. Haussa on vielä muutama aloituspaikka kolmessa AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Haussa ovat merikapteeni (AMK) ja merenkulkualan insinööri (AMK) -koulutukset Raumalla. Merenkulun koulutus tarjoaa kansainvälisen ammatin, jossa työpaikka voi sijaita missä päin maailmaa tahansa. Pohjoismaissa koulutuksen saaneet merenkulun ammattilaiset ovat haluttua työvoimaa laivojen päällystötehtäviin kaikkialla maailmassa.

Myös Raumalla alkavaan International Business -koulutusohjelmaan on haku 1.-8.8.2016. Kokonaan englanninkielisenä toteutettavassa koulutuksessa on pohjana Problem Based Learning, aktiivisen oppimisen menetelmä. Koulutuksesta saa laajat valmiudet työskentelyyn kansainvälisissä tehtävissä.

Kaikki tarjottavat opinnot alkavat elokuun 2016 lopussa.

Tarkemmat tiedot hakemisesta ja koulutuksista saa SAMKin nettisivuilta osoitteesta www.samk.fi/haku.

Lisätiedot: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala p. 044 710 3012 tai janne.santala@samk.fi.

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja neljällä eri osaamisalueella: hyvinvointi ja terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia sekä teknologia

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs