Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMKissa aloitti yli tuhat uutta opiskelijaa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKissa aloitti yli tuhat uutta opiskelijaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 12:41
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) vietettiin eilen lukuvuoden 2015−2016 avajaisia. Uudet opiskelijat, joita on yhteensä yli 1300, ovat aloittaneet opintonsa tällä viikolla. Jatkavat opiskelijat palaavat ensi viikolla opintojen pariin.

Raumalla uudet opiskelijat ovat jo päässeet uudistettuihin tiloihin, yhdelle kampukselle. SAMK-kampus Rauma sijaitsee lähekkäisissä rakennuksissa osoitteissa Suojantie 2 ja Satamakatu 26. Porissa opiskelijat pääsevät uudelle, Asema-aukiolle rakentuvalle, kampukselle syksyllä 2017.

Koulutus ja ammatillinen osaaminen ”no regret”

Avajaiset juhlittiin Tiedepuiston kampuksella Agoralla. Avajaispuheen piti toimitusjohtaja, rehtori Juha Kämäri. Hän muistutti opiskelijoita huoltosuhteessa tapahtuvista muutoksista, jotka ravistelevat yhteiskuntaamme. 

- Huoltosuhteen radikaaleihin muutoksiin perustuu se, että meillä ei ole enää varaa nykyisen kaltaisiin yhteiskunnan rakenteisiin. Koulutus ja ammatillinen osaaminen ovat tässä tilanteessa ”no regret” vaihtoehtoja, hän kertoi.

Muina juhlapuhujina olivat WinNovan rehtori Juha Vasama ja opiskelijakunta SAMMAKKOn hallituksen pj. Jaakko Lehtonen.  Henkilöstön tervehdyksen juhlaan toi lehtori Timo Suvela.

Seuraavan kerran SAMKiin voi hakea opiskelemaan syksyn yhteishaussa 8.−22.9. Tällöin haussa ovat päiväopetuksena tarjottava hoitotyön koulutus Porissa, liiketalouden monimuotokoulutus Huittisissa ja ylemmän AMK -tutkinnon koulutus Business Management and Entrepreneurship Raumalla.

Lisätiedot:

Viestintä- ja markkinointisuunnittelija Inna Saarinen, inna.saarinen@samk.fi, p. 044 710 3052

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs