Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMKissa aloittaa yli 1200 uutta opiskelijaa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKissa aloittaa yli 1200 uutta opiskelijaa

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2016 klo 13:05
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) uudet opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa tänään. Heitä on yhteensä yli 1200.

Ylempien AMK-tutkintojen ja monimuoto-opetuksen opiskelijat aloittavat opintonsa vasta syyskuun alussa, samaan aikaan kuin jatkavatkin opiskelijat.

Uusista opiskelijoista 900 aloittaa Porissa, 250 Raumalla, 50 Huittisissa ja 25 Kankaanpäässä.  Nyt tutkintonsa Porissa aloittavat opiskelijat siirtyvät ensi syksynä uudelle kampukselle Asema-aukiolle. Kampus valmistuu ensi kesään mennessä. Kaikkiaan kampuksella tulee opiskelemaan n. 3500 opiskelijaa.

Fysioterapia suosituin

SAMKin vetovoimaisin päivätoteutuksena tarjottava koulutus oli fysioterapia. Monimuoto-opetuksena tarjottavista koulutuksista vetotoimaisin oli sosiaaliala ja ylemmistä tutkinnoista johtaminen ja palveluliiketoiminta.

Seuraavan kerran SAMKiin on haku 7.-21.9. Tarjolla on yksi kokonaan uusi koulutus, Raumalla englanniksi toteutettava Maritime Management. Haussa ovat myös päiväopetuksena Porissa toteutettavat hoitotyön opinnot sekä Huittisissa monimuoto-opetuksena toteutettavat liiketalouden opinnot.

http://www.samk.fi/haku

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja neljällä eri osaamisalueella: hyvinvointi ja terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia sekä teknologia

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs