Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMKin opiskelijoille voitto Ideadrill-kilpailussa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKin opiskelijoille voitto Ideadrill-kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 15:10
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) osallistui Laitilan 8-tien yrityspuiston kehittämiseen liittyvään IdeaDrill-opiskelijaprojektiin. SAMKin lisäksi siihen osallistuivat Turun yliopisto, Turun AMK, Winnova ja Novida. Toimeksiantaja on Laitilan kaupunki.

Keskiviikkona Laitilan kaupungin, Ukipoliksen sekä paikallisen yrityselämän edustajistosta koottu raati valitsi viiden joukkueen esitysten joukosta voittajaksi Satakunnan ammattikorkeakoulua edustaneiden Tanja Lepikön, Ville Pääkkösen ja Miikka Timoskan suunnitelman. Mehukatti-nimisessä joukkueessa kilpailleet Lepikkö ja Pääkkönen opiskelevat rakennustekniikkaa ja Timoska liiketaloutta.

Opiskelijaprojektin tavoitteena oli tuottaa leikkimielisesti kilpailuhengessä ideoita Laitilassa sijaitsevan yrityskeskittymän kehittämiseen, annettujen teemojen puitteissa. Kilpailussa oli mahdollista valita 8-tien yrityspuiston kehittämiseen erilaisia näkökulmia, kuten kierrätys, energiaratkaisut, liikkuminen, materiaalit, brändin luominen tai sosiaalinen ulottuvuus.

Opiskelijoita kiehtoi projektissa etenkin mahdollisuus toteuttaa itseään. Uudenlaisena oppimisympäristönä toimivan projektin laajuus oli 2 opintopistettä.

–  Saadut opintopisteet olivat sivuseikka. Päätin osallistua, koska projekti itsessään vaikutti kiinnostavalta, palkittu Ville Pääkkönen sanoo.

– Tuntui hienolta, että saa tällaiseen projektiin omia ideoita ja ehdotuksia mukaan, Tanja Lepikkö lisää.

Palkitsemisen perusteluissa mainittiin mm. että esityksessä oli toteutettavissa olevia elementtejä, se palvelee koko aluetta ja tarjoaa yritysten lisäksi jotain myös asukkaille.

 

Lisätiedot palkituilta opiskelijoilta:       

Tanja Lepikkö, p. 044 052 2932

Miikka Timoska, p. 044 311 8803

Ville Pääkkönen, p. 050 522 8263

 

Katso videoita kilpailusta.

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs