Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMKilla on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKilla on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.07.2014 klo 12:32
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on haussa vielä muutama aloituspaikka kolmessa nuorten tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

-          Saimme kevään yhteishaussa aiempiin vuosiin verrattuna enemmän hyviä hakijoita, koska lähes kaikissa hakukohteissa hakijoita jäi varasijoille. Täydennys- ja lisähauissakin on tarjolla vain 5-10 aloituspaikkaa koulutusta kohti, toteaa SAMKin opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

Täydennyshaussa 28.–31.7. ovat merenkulkualan insinöörikoulutus Raumalla ja kone- ja tuotantotekniikan koulutus Porissa. Merenkulkualan insinöörikoulutus tarjoaa alasta kiinnostuneelle kansainvälisen ammatin, jossa työpaikka voi sijaita missä puolella maapalloa tahansa. Pohjoismaissa koulutuksen saaneet merenkulun ammattilaiset ovat haluttua työvoimaa laivojen päällystötehtäviin kaikkialla maailmassa. Kone- ja tuotantotekniikan koulutus on räätälöity erityisesti alueen elinkeinoelämää ja teollisuutta varten.

Lisähaku Raumalla alkavaan International Business -koulutusohjelmaan on 21.–31.7. Kokonaan englanninkielisenä toteutettavassa koulutuksessa on pohjana Problem Based Learning, aktiivisen oppimisen menetelmä. Koulutuksesta saa laajat valmiudet työskentelyyn kansainvälisissä tehtävissä.

Kaikki tarjottavat opinnot alkavat elokuun 2014 lopussa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarkempaa tietoa hakemisesta ja koulutuksista saa SAMKin Hakijan oppaasta http://samkhakuopas.wordpress.com.

Lisätiedot: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala p. 044 710 3012 tai janne.santala@samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs